maandag, februari 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKapper steekt weer klant met schaar

Kapper steekt weer klant met schaar

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een kapper in de Amsterdamse Albert Cuypstraat heeft donderdagavond voor de tweede keer in zijn carrière een klant neergestoken met zijn schaar. Dat bevestigde de politie vrijdag. In 2000 kwam een man om het leven nadat hij door de nu 42-jarige barbier met zijn schaar was bewerkt.

Donderdagavond raakte een 28-jarige man zwaargewond nadat hij door de kapper was gestoken. Hij verkeert inmiddels buiten levensgevaar. Volgens een woordvoerder is de kapper voor het incident van zeven jaar geleden niet vervolgd, omdat hij zou hebben gehandeld uit noodweer. Hij ging donderdag vermoedelijk door het lint vanwege een uit de hand gelopen ruzie over een bril.

Omdat de steekpartij ’s avonds gebeurde, waren de bekende markt en de meeste winkels in de Albert Cuypstraat toen al dicht. Veel ondernemers in de buurt waren daarom donderdagmiddag nog niet van het incident op de hoogte. Enkele marktkooplui en winkeliers wisten volgens Het Algemeen Dagblad echter te vertellen dat het om een Surinaamse kapperszaak zou gaan, volgens hen dezelfde als in 2000. ,,De politie komt daar vaker”, meldde een van hen verder.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

12 REACTIES
 1. Foei!! Algemeen Dagblad.

  Surinaamse kapperszaken zijn in Suriname. Het gaat om een Nederlandse Kapperszaak.
  Dat daar ook klanten met een Suri achtergrond komen of dat de kappers en een Suri achtergrond hebben of dat de eigenaar van Sri afkomst is doet er niet aan toe. Als er iets gebeurd in een willekeurige zaak in Nederland is het toch niet gebruikelijk te zeggen dat hert om een Iraanse zaak, Pakistaanse zaak, Hollandse zaak of Israelische zaak als er daar mensen komen ofdat de zaak eigendom is van iemand met een dergelijke achtergrod.

  Algemeen Dagblad …dit is discriminatie


  Maak melding
 2. ik denk dat TBS met dwag verpleging deze man zal helpen . ik denk dat deze man een probleem heeft wat betreft beheersing om en bril . en je leest ook dat deze man steekt om te doden en niet om te verwonden meer malen steek wonden.


  Maak melding
 3. De media in NL doet maar al te graag aan racial profiling, moe word je ervan.
  Het is een Surinaamse kapperzaak, omdat er een vlag met een gele ster wapperde.


  Maak melding
 4. By the way….wisten jullie dat de basketballer ELSON,winnaar Amerikaanse basketbaltitel een SURINAMER is???? Maar de Nederlandse media houdt vol dat het een NEDERLANDER is….No commence……..


  Maak melding
 5. Bericht aan no. 4:

  Als je de achtergrond niet kent wat er precies is gebeurt, kun je ook niet oordelen.
  Je weet niet wat er gaande is geweest en misschien in noodweer kan gebeuren. Laat iemand zich zelf dood maken door iemand die als een razende tekeer gaat misschien???
  soms moet er wel gehandeld worden als je zelf niet dood wilt. Zolang de echte oorzaak niet verteld wordt; oordeel dan ook niet!!!!!


  Maak melding
 6. Het moet toch niet mogelijk zijn dat als je gewoon netjes je mening geeft, je reactie wordt verwijdert. Zo kun je de waarheid wel altijd willen blijven stil houden.
  We blijven toch wel doorvechten voor onze rechten als het niet op deze manier kan, zoeken we zelf wel naar andere mogelijkheden om ons commentaa bekend te maken!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES