donderdag, februari 29, 2024
HomeRedactioneelReportage zangvogel wedstrijden

Reportage zangvogel wedstrijden

-

Does Travel & Cadushi Tours

Begin deze maand is het ‘juni toernooi’ begonnen bij de Surinaamse Zangvogel Bond. Daarbij zullen gedurende deze maand ruim 18 verenigingen het tegen elkaar opnemen op het Onafhankelijkheidsplein. In totaal gaat het om 10 ’twa-twa’ verenigingen en 8 ‘picolet’ verenigingen, die elk met 3 vogels meedoen. Onze verslaggever was ter plekke en maakte voor u onderstaand video- en fotoverslag.

Zangvogel wedstrijd in Suriname
Zangvogel wedstrijd in Suriname
Zangvogel wedstrijd in Suriname
Zangvogel wedstrijd in Suriname
Zangvogel wedstrijd in Suriname

Alle foto’s zijn te zien op www.surinamefoto.com. Andere filmpjes kun je zien op Waterkant TV.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

2 REACTIES
  1. Zie hoe gelukkig deze mannen zijn. Zonder die vogels waren het saaie sopie mannen. Helaas word nog steeds veel landbouw gif gebruikt en waardoor veel vogels worden gedood. Ene kant beschermen en andere kant vergiftigen. Wat doet de Wereld Natuurfonds, zakken vullers zijn het. Gif en kunstmest mag nog steeds in Suriname van ze.


    Maak melding
  2. Sopi mannen zijn ze misschien toch nog ..moeten ze zelf weten alleen heb ik me altijd afgevraagd waarom alle gebeurtenissen op dat plein moeten plaatsvinden:) Er zijn toch echt wel mooiere plekken te bedenken hiervoor.

    Anyway leuk om te zien. Alhoewel ik toch graag wat meer informatie had willen horen omtrent waarop gelet wordt bij de wedstrijd. etc.. etc..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES