zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw verstopt anderhalve kilo drugs in gips

Vrouw verstopt anderhalve kilo drugs in gips

-

Does Travel - naar Suriname

Een vrouw is deze week op Schiphol aangehouden met anderhalve kilo cocaïne in haar gipsbeen. De vrouw met een ‘nep gebroken been’ reisde van Suriname naar Nederland, maar viel tijdens de paspoortcontrole door de mand. Dit heeft de marechaussee vrijdag bekendgemaakt schrijft Novum Nieuws.

De situatie kwam aan het licht toen de vrouw zich volgens de marechaussee verdacht gedroeg en twee kwitanties van een doktersbezoek liet zien die vals bleken te zijn. Een drugshond van de douane snuffelde aan haar been en rook het verschil tussen gips en cocaïne.

De vrouw is naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek na het maken van röntgenfoto’s dat het been niet gebroken was. Bij het verwijderen van het gips werd de cocaïne gevonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

23 REACTIES
 1. dit is toch belachelijk mang.
  jullie geven ons land echt schande.

  we moeten ons echt diep schamen dat dit soort mensen gewoon via zanderij door glippen.

  sarie torie!


  Maak melding
 2. Ai ai weer een domme slimmerik die denkt coke te kunnen halen uit Suriname. Nederland is veels te lief voor zulke lui. een goede lange straf, gevangenissen zitten toch maar half vol, en een fikse aanslag van de fiscus en de plukze wet toepassen. Alhoewel de plukze wet niet het beoogde effect heeft op grote vissen (de Hakkelaar heeft nog steeds zijn aanslag niet betaald)


  Maak melding
 3. Ik heb op het journaal foto’s van de “gebroken” poot gezien, en volgens mij als ik het goed heb gezien was het een blanke persoon en straks wordt er weer met de vinger naar een donkere gewezen.

  Het is sowieso erg dat er zulke dingen gebeuren en al helemaal via Switie Sranang.

  Ik ben het met de bovenstaande reactie’s (1,2,3)eens, veel mensen reizen naar Suriname om deze stomme geintjes uit te halen, vinden ze het gek dat die 100% controle straks alleen maar strenger en strenger wordt.

  Suriname moet een soort Alcatraz gevangenis bouwen voor de kust speciaal voor drugs smokkelaars, diegene die met drugs uit Suriname worden gepakt,op Schiphol of op Zanderij moeten ze daar opsluiten.Het moet geen luxe gevangenis zijn en de kosten van hun straf periode komen voor hun rekening.

  Voor elke kilo 2 jaar straf en ze hebben geen recht op een advocaat want toen ze die dingen inpakten hadden ze ook geen advies nodig van een advocaat toch.

  Is de vraag zo groot naar die troep in Nederland?
  Kan Suriname niet van Nederland eisen dat ze iets verzinnen voor hun verslaafden want dan zal er minder gesmokkeld worden lijkt mij.
  Want op deze manier blijven andere landen Suriname scheef aan kijken.

  Nederland eist toch ook een strengere controle van Suriname.


  Maak melding
 4. Maar eigenlijk staat nergens in dat bericht dat die vrouw uit Suriname komt!
  Waarom nemen we eigenlijk automatisch aan dat ze uit Su. komt…
  Ze kan ook uit Turkije komen of uit Frankrijk…


  Maak melding
 5. En zich maar beledigd voelen en onheus behandeld vinden. Zie hoe eens te meer de 100% gerechtvaardigd wordt. Holland kondre swietie ma a habi tiefie en ai beti toe.Den mang nanga den dagoe no dong so dati de no e wegi , sang e go nanga sang e kon. En zolang t probleem van controle onderschat wordt, zolang t overeind zal blijven , helaas voor de passagiers die er ook aan moeten geloven.
  Wat mij betreft , maakt geen ene f… uit wat de afkomst is, want stom blijft t toch, blond ,bruin sluik of kroes, als men z,n verstand niet goed weet te gebruiken of te weinig heeft , moet men de gevolgen van de keuze om te smokkelen , dragen.


  Maak melding
 6. Het maakt toch niet uit of ze een surinaamse is of nou een blanke???

  Het gaat erom dat ze het spul via Suriname naar Nederland wilde smokkelen.

  In de VS, dominicaanse republiek, curacao enzzz, zijn het allemaal verschillende nationaliteiten die het proberen en daarom zijn er voor bepaalde landen extra controles, waaronder Su


  Maak melding
 7. Die controle’s zijn moeten er zijn, dat ze anders kunnen weten we allemaal.

  Wat jammer is dat iedereen van te voren verdacht wordt, kunnen ze kijken naar achtergronden van iemand, of hoeveel keren in een korte tijd iemand heen en weer vliegt,bij wie iemand op vakantie gaat ofzo de gegevens van de reizigers zijn ruim van te voren bekend bij het boeken of bevestigen van hun ticket.

  Ze moeten diegene die de boel heeft gegips ook in de bajes smijten met de hoop dat anderen zullen schrikken en voortaan beter na zullen denken om mee te werken aan deze klote praktijken.


  Maak melding
 8. Om te voorkomen dat ze het wegstoppen in alle nissen die ze rijk zijn is er 100% kontrole en daarmee basta!

  Met zulke heb ik hoegenaamd geen mededogen. Opsluiten die handel!


  Maak melding
 9. Het wordt tijd dat de sur.regering eist van ned een muur te bouwen op zanderij zes meter hoog met een plat dak een soort opvang centrum betaald door nederland..
  Kost minder dan de gevangenis in haarlem..
  Alle opgepakte smokkelaars met de zelfde vliegtuig retour naar surbo..

  Kunnen ze daar langer vakantie houden op wit santie achter zanderij..
  Goed voor de lokale ondernemer wat afzet betreft,denk aan eten en drinken een soort werkgelegenheid..


  Maak melding
 10. het maakt degelijk wel uit wie de dader is of welke nationaliteit de dader heeft 95% van de passagiers die de 100% controle moeten ondergaan is zwart of gekleurd de meeste witte worden niet verdacht en worden snel doorgelaten als die vrouw geslikt had en die hond had ontwijkt was ze verder niet meer lastig gevallen en had ze bingo

  tjek


  Maak melding
 11. De veroorzaker moet betalen.

  Zeg eens eerlijk. Wanneer is het gedoe van de drugs begonnen? Ja, tijdens het militair bewind, nadat Nederland de ontwikkelingshulp aan Suriname had stopgezet. Ja, Nederland heeft Suriname toen zeer ontvankelijk gemaakt voor de Columbiaanse Maffia en als je als kersverse onafhankelijke natie geld nodig hebt, ben je bereid tot alles. Wet van oorzaak en gevolg. En nu heeft Nederland last van iets waar zij debet aan zijn en ook op een verkeerde manier probeert op te lossen. 100% controle op Schiphol heeft geen effect. De drugsmaffia gebruikt dit juist als afleiding, want de grote hoeveelheden komen Nederland jiust op andere wijze binnen. De manier om dit probleem op te lossen is dat er in Suriname iets moet gebeuren. Wat? Wel, Suriname moet onaantrekkelijk worden gemaakt om als tussenstation voor de drugstransporten naar Europa te dienen. Hoe? Dat zeg ik lekker niet omdat ik daarvoor niet word betaald, maar niet vergeten: de veroorzaker van dit probleem moet in ieder geval voor de kosten hiervan opdraaien.


  Maak melding
 12. Ik als surinamer sta 100% achter de 100% controle op schiphol. Ik heb het zelf ondervonden. Mensen die slapend rijk willen worden ten koste van de goede naam van Suriname. Deze mensen moeten terug gestuurd worden en laten brommen in Santo Boma en niet in Nederland. De gevangenissen van Nederland zijn hotels in vergelijking met die van Suriname.In Nederland word je niet gestraft, maar heropgevoed voor de terug keer naar de maatschappij. Dat is eigenlijk eigen schuld dikke buld van Nederland.

  gr.,
  Min


  Maak melding
 13. soms worden er mensen aangehouden die niets te maken hebben met drugs,en de genen die het bij zich hebben gaan gewoon door.dat vind ik nou heel erg.100% controle moet blijven zeer zeker dit is te gek om los te lopen.opsluiten die handel.allemaal


  Maak melding
 14. Hallo lieve lezers,

  Ik ben het helemaal eens met de 100% controle op schiphol.
  MAAR………weten jullie dat deze zelfde drugs import van overal ter wereld naar HIER 95 % bijdraagt aan onze economie.

  Al die grote jongens achter alle schermen zijn en blijven toch BLANKE NEDERLANDERS.

  Alles wat hier naar binnenkomt wordt uiteindelijk toch opgekocht door onze BLANKE GROTE BAZEN, die uiteindelijk alles beheren.

  Mensen,mensen, WORDEN JULLIE TOCH ALLEMAAL AUB BEWUST VAN HET FEIT DAT ALLE ALLOCHTONEN WAAR VAN OOK HIER OP HET GRONDGEBIED EN TERREIN VAN NEDERLANDERS ZITTEN.
  Het IS EN BLIJFT HUN LAND.

  Je bent en blijft een vreemdeling hier in nederland.

  Wat ik eigenlijk duidelijk wil maken is:

  Er wordt altijd gejankt “Surinamers , surinamers……, maar ze doen het allemaal uiteindelijk voor de Grote BAKRA BAZEN.

  klein voorbeeldje.: zodra men een bakra ziet in een dure auto zegt men : “deze moet een grote direkteur of chef van een of andere grote bank of bedrijf zijn.

  en als het een allochtoon is zegt men:
  Kijk, kijk, deze heeft cker een grote lai (lading)met een paar honderd kilo’s binnen gehad.

  terwijl men niet weet dat het juist andersom IS.
  Maar die bakra kan onopvallend z’n gang gaan.op hun word niet eens gelet.

  En al deze GROTE BAKRA BAZEN bezitten 85% van alle zaken en bedrijven in Ned.

  AL zie je ze nooit, ze zijn van hun.

  mvrgr.


  Maak melding
 15. Eigenlijk zou een antecedentenonderzoek gedaan moeten worden, anders blijft dit soort rotsooi maar doorgaan.
  ik denk dat deze dame gewoon koerier is van een bende. rol die bende dan maar op


  Maak melding
 16. Ik zeg oordeel niet opdat gij niet geoordeeld wordt, want met het oordeel waarmede gij oordeelt zult gij geoordeeld worden.

  De splinter in de ene zijn ogen zien jullie wel, maar de balk in jullie eigen ogen zien jullie niet.

  ciao


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES