vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenEconomieGeen lagere brandstoftoeslag Surinam Airways

Geen lagere brandstoftoeslag Surinam Airways

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 7 feb – In tegenstelling tot de KLM zal de SLM de brandstoftoeslag op de Mid-Atlantische route voorlopig niet verlagen. Dit zegt SLM-woordvoerder Rudi Westerborg. De toeslag blijft gehandhaafd op achtenzestig dollar, ondanks de recente verlagingen van brandstofprijzen op de wereldmarkt. Bij de KLM is de toeslag verlaagd naar eenenvijftig dollar.

De SLM zal dat niet overnemen. “Wij hebben voorlopig geen redenen om de brandstoftoeslag te verminderen. De wereldprijs voor olie is niet stabiel”, zegt Westerborg tegenover de Ware Tijd. Niet uitgesloten is dat op termijn wat gedaan wordt aan de hoogte van de toeslag. “Als het een poosje stabiel is, zullen we iets doen”, aldus Westerborg. De KLM vindt de situatie stabiel genoeg.

De ontwikkeling van de brandstofprijs wordt steeds bekeken over periodes van dertig dagen. De dalende trend houdt al geruime tijd aan. “Dus wij hebben geen keus dan ook omlaag te gaan. Passagiers die op de route Paramaribo – Amsterdam doorvliegen naar overige bestemmingen binnen Europa krijgen drie dollar vermindering bovenop”, zegt KLM-vertegenwoordiger Koen Asjes.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Hahahaha wederom een logisch gevolg om de (beer)put te vullen. De reizigers betalen het. Nu de vraag waar alle kankeraars op de KLM nu blijven. Wie o Wie.
  Vandaag ook naar de ambassade voor een visum. Een volle wachtkamer, had alles van een artsen praktijk, wat een drukte.
  Wat mij opviel is het visumbedrag, Op de sticker in het paspoort staat €28,00 terwijl je €36,00 afrekend. Waar staat het verschil van €8,00 voor? Zijn dit afhandelingskosten of administratiekosten of etc???????


  Maak melding
 2. Waarom kan de KLM wel de zelfde afstand naar Amerika en India en naar Curacao vliegen en andere landen ?? Voor deze landen geldt een goedkopere tarief dan Suriname .RARARA hoe kan dat allemaal.Terwijl Suriname even ver is bijna ,maar wel duurder is.

  Laten we maar weten dat Surinamers uitgebuit worden door de SLM en KLM ,waar gaat het naar toe met dit land Surinamne ???


  Maak melding
 3. ik adviseer iedereen de slm te boycotten, omdat ze de passagiers vaak de dupe worden van niet optijd vliegen en vertragingen, omdat er nooit reserve onderdelen voorhanden zijn op zanderij en dan moet er eerst 1 a 2 dagen gewacht worden op de klm of martinair vliegtuig, die de reserve onderdelen overvliegt, voordat daadwekelijk weer de boeing 747 kan vliegen, oliefilters en dergelijke heeft men niet liggen in de magazijn stellingen op zanderij… je wordt zo automatisch gedwongen alleen maar met klm of martinair te vliegen, ik zou zeggen, iedereen dat maar doen, laat ze dan maar lekker failliet gaan………….en nu nog met opzet de brandstof toeslag niet verlagen,???


  Maak melding
 4. Wat mij verbaasd is dat een ticket (de prijzen van vandaag) in december 133.8% duurder is dan een ticket in februari.
  Hoe is dit mogelijk? Ik kan mij voorstellen dat het hoogseizoen richting Sur. duur is maar zo duurder kan ik mij niet voorstellen.
  Ik ruik een beleid van prijsafspraken. Waarom doet de NMA hier niets aan?


  Maak melding
 5. Suris als wel suri/neds hebben niet het recht te klagen..

  Je bent zelf de boef van eigen portemonaie..

  Er wordt al jaren en jaren gelult over de dure tickets…

  Waarom reis je dan toch af,waarom koop je bewust een dure ticket naar surbo..

  Je bent toch persoonlijk betrokken en houdt deze uitbuiters zelf in stand.

  Zij hebben het recht om dure tickets te verkopen en als je er in trapt ben je zelf de l u l …

  Nu moet het afgelopen zijn.

  Koop bewust geen ticket in de komende maanden naar surbo en zie wat er gebeurt..

  Dan kan je op je borst slaan,we hebben ze klein gekregen..


  Maak melding
 6. De financiele positie van KLM/Martinair is niet te vergelijken met die van SLM.Een land met een inwoners van nog geen half miljoen zielen is heel trots op wat ze hebben: 747
  “”wacht tot ik groot ben”


  Maak melding
 7. Ja beste mensen de “loodzware salarissen” van de broer van BRUNSWIJK en zoon van VP SARDJOE als commisarissen bij de SLM moeten toch ook betaald worden??????????????????????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES