Foto’s Parbo Nights Nickerie

3

Nog maar nauwelijks bekomen van de gezelligheid van de wandelmars, diende zich afgelopen weekend een nieuw evenement aan in Nickerie. De Surinaamse bierbrouwer Parbo organiseerde daar de 3e editie van haar zeer populaire ‘Parbo Nights’. De Parbo Games en Girls ontbraken natuurlijk niet en de Kasimex House Band en DJ Mario lieten de menigte flink genieten.

Een korte samenvatting in de vorm van foto’s is hieronder te zien. Een uitgebreid fotoverslag van deze editie van de Parbo Nights is te zien op www.surinamefoto.com.

Parbo Nights Nickerie

Parbo Nights Nickerie

Parbo Nights Nickerie

Parbo Nights Nickerie

Parbo Nights Nickerie

Parbo Nights Nickerie

[(c)Waterkant.Net/G. Hew A Kee]
Een uitgebreid fotoverslag van deze editie van de Parbo Nights is te zien op www.surinamefoto.com.


3 REACTIES

 1. prachtige foto,s van genietende Surinaamse jongeren. Soms vergeet je dat ze daar ook nog kunnen genieten. Dat komt omdat je veel over de problemen van Suriname leest op waterkant.net.


  Maak melding

 2. voor de afwisseling ben ik het een keertje eens met Megawatie.
  Helemaal leuk om ook eens jongeren te zien die zich niet laten verleiden tot het naäpen van de fake gebaren en het gepimpte uiterlijk van in doorgaans uiterst vrouwonvriendelijke amerikaanse rappers.


  Maak melding

 3. ai hallo,,parbo night van 26 juni 2009..
  he ik willen jullie wat melden,,kunnen jullie iemand voor me in de gaten houden,,strak!!
  ze heeft een bril aan..en is een dogla..en heeft lange gevlochten haar.ze is normaal slank,,niet echt slank maar ja weet tog,,
  ey chek der voor me hoor mensen,,die vandaag naar nickerie zijn gegaan,,,je mut der chekken,,ik heb niets te sturen voor parbo night,,jullie zijn gewoon te bom..ey chek der voor me hoor mensen,ik denk meestal heeft ze rose aan dus misschien gaat ze rose aan trekken..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.