maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSuriname gaat medeverdachten Khan vervolgen

Suriname gaat medeverdachten Khan vervolgen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 27 jul – De medeverdachten van de uitgezette Guyanese drugsbaas, Shaheed Khan, zullen worden vervolgd en berecht. Dit zegt procureur-generaal Subhaas Punwasi. Hoewel de beschuldigingen tegen Khan zijn ingetrokken om zijn uitzetting mogelijk te maken, is er genoeg reden om de rest van zijn bende, drie Guyanezen en acht Surinamers, te vervolgen.

Het strafrechtelijk onderzoek zal worden voortgezet. Er is zelfs groot kans op uitbreiding naar meerdere personen, op grond van informatie uit het buitenland. De verdachten blijven aangehouden. “Het onderzoek duurt gewoon voort en ze zullen allemaal voor de rechter verschijnen. Heel simpel”, zegt procureur-generaal Subhas Punwasi tegenover de Ware Tijd. Het betreft een “vrij grote zaak.”

In juni is bij politie-invallen in totaal ruim tweehonderd kilo cocaïne aangetroffen op twee adressen. Khan is uitgezet via Trinidad en er opgehaald door Amerikaanse functionarissen. “Je moet niet denken dat meneer Khan niets gezegd heeft tussen Zanderij (Surinaamse luchthaven, red.) en Trinidad. Daar zitten onze mensen op en we verwachten dat hij nog meer interessante informatie zal prijsgeven”, aldus Punwasi.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. De hoofdverdachte is uitgeleverd,nu krijgen de meelopers, handlangers, medewerdachten whatever de schuld van alles,let maar op.
  Santokie en Punwasie denken dat ze hiermee een daad verrichten,hahahahhah die LOOSERS.


  Maak melding
 2. Sranagmang,
  ben je wel goed op de hoogte van wat er allemaal speelt in jou vaderland?

  Het Nieuw Front beschuldigd al geruime tijd(vooral bij verkiezingen e.d.) de NDP(met name D. Bouterse) en VVV (met name J. Wijdenbosch) van druggerelateerde activiteiten. Degene die deze beschuldigen richting Bouterse vooral lanceerde was “moraalridder” S. Gilds(misschien in samenwerking met Nederland?).

  Om politieke redenen (die niet moeilijk zijn om je voorstellen)heeft het Openbaar Ministerie van Nederland, tijd(jaren) noch geld (miljoenen) gespaard om Bouterse te kunnen veroordelen. Resulaat de man is absoluut niet schuldig. Ten einde raad hebben ze een Belg betaald om (door het OM van Nederland bedachte verklaringen) tegen Bouterse af te leggen. De Belgische OM (die deze kroongetuige jarenlang heel scherp in de gaten hield) heeft bevestigd dat hetgeen de omgekochtte kroongetuige verklaarde onmogelijk juist kan zijn.

  Er kan hieruit de conclusie getrokken worden:
  ALS ER IEMAND IS WAAVAN MET DE GROOTSTE ZEKERHEID GESTELD KAN WORDEN DAT HIJ NIET MET DRUGSGERELATEERDE AKTIVITEITEN BEZIG IS (OF IS GEWEEST) DAN IS HET D.D. BOUTERSE.

  Srananmans, laat je niet hersenspoelen door de Nederlandse pers en het Nieuw Front Plus.


  Maak melding
 3. Beste mensen de Surinaamse economie draait op drugshandel en corruptie. Dus waar maakt men druk om? Legaliseer het en exploiteer het, iedereen wordt er beter van. Ook NL.


  Maak melding
 4. Suriname Is een land, en geen distrikt van criminelen of Guyanesen. De detentie zijn mild.Denk aan Singapur of china .Nederland wordt rijk van wittie daarom 3A6 Jaren.De besmetting van mijn moederland mach niet ten kosten van criminelen ondergaan.De slvenij en emigratie van diversen hebben heel veel bloed moeten strooien voor het mooiste land op deze aardbol.Pak ze keihard vanaf 20jaren tot levens lang.1kg 20 jaren 2kg 40 jaren 3kg 60 jaren.zo bestrij je drugshandel.Ook moet sur.onderzoeken naar de afkomst van villas en bezittingen.En naar inkomsten van mensen .?>


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES