woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijAl 1,5 miljoen euro op giro 797 voor Suriname

Al 1,5 miljoen euro op giro 797 voor Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Op giro 797 van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) is tot nu toe 1.500.000 euro binnengekomen voor hulp aan Suriname. Dat meldden de SHO woensdag. Het nummer werd op 9 mei opengesteld voor giften ten bate van de gedupeerden van de overstroming in dat land.

Nog ongeveer 6500 families zijn volledig aangewezen op voedselhulp, omdat de oogst van hun zogenoemde kostgrondjes, stukjes landbouwgrond voor de eigen voedselvoorziening, verloren is gegaan. Naar verwachting kunnen zij pas over negen maanden weer leven van eigen oogst.

Volgens Trouw is het water in de meeste gebieden inmiddels aan het zakken, ondanks aanhoudende regen. De overstroming heeft 175 dorpen getroffen schrijft de krant.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
 1. Hallo,

  Ik ben wel blij dat jullie zoveel geld ald steun hebben gekregen, maar wat ik vreest is dat de regering dat zelf in zijn zak zet.

  Want zoveel geld hebben ze nooit natuurlijk gezien.

  De boeven van Suriname.

  Gr. bestperson.


  Maak melding
 2. Echt geweldig dat er zo’n grote opbrengst is, maar het is te hopen dat het wel terecht komt bij de mensen die het nodig hebben, nl. de slachtoffers van de ramp. En insha’Allah zal er ook structureel iets gedaan worden aan de problematiek in het binnenland.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES