zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandMarinehelikopters klaar in Suriname

Marinehelikopters klaar in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

LynxDe inzet van de Nederlandse helikopters in Suriname wordt vandaag (25 mei)beëindigd. Dit meldt het Nederlandse ministerie van Defensie. Het waterpeil in de rivieren in de binnenlanden is weer normaal. De helikopters vervoeren sinds vorige week donderdag dagelijks voedselpakketten en hulpgoederen naar de binnenlanden waaronder de door Nederland geschonken stretchers, dekens, hangmatten en muskietennetten.

Mede dankzij de inzet van de Nederlandse helikopters zijn er nu in de getroffen gebieden zelf buffers van noodgoederen aangelegd. Het amfibisch transportschip Hr.Ms. Rotterdam, met daarop de vier Lynx helikopters van de Koninklijke Marine, dat nu voor de kust van Suriname ligt, zal vanuit Suriname opstomen naar het Caribisch gebied om zich te voegen bij de grote internationale oefening Joint Caribean Lion.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES