maandag, april 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameAmbassadeur Graand-Galon overhandigt geloofsbrieven aan president Zuid-Afrika

Ambassadeur Graand-Galon overhandigt geloofsbrieven aan president Zuid-Afrika

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen dinsdag heeft Fidelia Graand-Galon, die sinds 2022 buitengewoon- en gevolmachtigde ambassadeur van Suriname in Ghana is, haar geloofsbrieven overhandigd aan de president van de Republiek Zuid-Afrika, Cyril Ramaphosa.

De ceremonie vond plaats in het Sefako M. Makgathi presidentieel huis te Pretoria in Zuid-Afrika.

Ambassadeur Graand-Galon, die van 2007 tot 2015 al ambassadeur was in Trinidad en Tobago, deelde in haar toespraak mee dat Suriname ernaar streeft de bilaterale relatie met Zuid-Afrika te verdiepen, door het creëren en benutten van beschikbare mogelijkheden om een wederzijds voordelige relatie tot stand te brengen.

Zij gaf verder aan dat zij op het gebied van mineralen samen met de regering en het volk van Zuid-Afrika wil werken om de wereld tot een betere plek te maken.

Na de overhandiging van de geloofsbrieven, feliciteerde president Ramaphosa de Surinaamse ambassadeur en gaf haar de verzekering ervoor te zullen zorgen een bevorderlijk klimaat te scheppen voor een soepel verloop van haar taak.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. In suriname best wel productieve mensen ook wel zwart en ook in afrika als een van de rijke landen van het continent afrika het expoteert veel fruit en wijn, er wonen ook wat blanken afrika tussen zwarten. In nl daarentegen niets van te merken van sterke figuren zoals in suriname terwijl zelfs al vele generaties mengen zwart ook uit caraiben en blank maar deze figuren blijven in nlse grote modderpoelen kronkelen, janken en in viceuze cirkel rondtollen en zijn zeer onbeschoft. Zwarte mensen hebben in suriname betere toekomst dan hun imigratie land vele jaren geleden verlaten? Komt het door strenge opvoeding of toch soort black power meer mogelijk in suriname.


    Maak melding
  2. @xavier de lorrie je moet over je zelf zorgen je valt met je zieke kop en ideeen iedereen aan je moet gelijk hebben met je zieke rot reacties. Waarom ga je niet lekker iets anders doen iets betekenen voor suriname dan alles uit boeken halen, ik heb geen zin in zieke zinloze discussie met jou want je bent super dement volgens mij al ben ik geen arts.


    Maak melding
  3. Konsensi, in het geval van de trol, die zich voordoet als ‘Fransman’ ( met de apostrof op de verkeerde plek) heeft een goed verstaander in zijn geval aan een half woord genoeg. Wat Sandra van bedoeld, is wat ze zegt. Ze heeft een beetje moeite met de juiste zinsopbouw, maar ik begrijp haar heel goed, want het is niet de eerste en zal ook niet de laatste keer zijn dat de onbeschofte kwelgeest, die zich Xavier (‘Back to the Future’) noemt, zich altijd met zijn zieke kop, tegen iedereen tekeer gaat en dat zij geen zin heeft in zijn voortdurende gezeik (want Xavier heeft altijd gelijk – vindt hij zelf) en dat hij zich beter op een of andere manier zich nuttig kan proberen te maken voor Suriname, dan te koop te lopen met zijn ‘boekenwijsheid’ en ziekelijke discussies. Volgens haar is hij zwaar dement en daarmee is hij bij haar aan het verkeerde adres, aangezien ze geen arts is (neuroloog neem ik aan).

    Sandra, ‘correct me if I’m wrong’…ik leef in ieder geval met u mee…!


    Maak melding
  4. Sandra jij hebt er geen last van de redactie van wkt hè.
    Sandra lekker mooi duidelijk verhaal hôr,ik lig er nog wakker van.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES