zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHoofdcommissaris Bryan Isaacs geïnstalleerd als korpschef Surinaamse politie

Hoofdcommissaris Bryan Isaacs geïnstalleerd als korpschef Surinaamse politie

-

Does Travel - naar Suriname

De Commissaris van Politie Bryan Isaacs is op donderdag 28 maart 2024 officieel door president Chandrikapersad Santokhi geïnstalleerd als de vijftigste korpschef van het Korps Politie Suriname (KPS). De installatie volgt enkele weken na zijn benoeming op 21 februari  tijdens een regeringsvergadering.

Isaacs is ook bevorderd tot Hoofdcommissaris van Politie door minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie(Juspol). De installatie en benoeming van de nieuwe korpschef vond plaats op de Politieacademie in aanwezigheid van ministers, hoogwaardigheidsbekleders, leden van het Corps Diplomatique, de leiding van het KPS en familieleden van de nieuwe korpschef.

President Santokhi benadrukte dat hij ervan overtuigd is dat Bryan Isaacs de juiste persoon is om de rol van Hoofdcommissaris van Politie te vervullen. Isaacs heeft een lange staat van dienst binnen het politieapparaat en heeft bewezen een competente en integere professional te zijn.

Het staatshoofd sprak zijn vertrouwen uit in Isaacs en wenste hem veel succes in zijn nieuwe functie. “Ik ben ervan overtuigd dat hij samen met de andere leden van de korpsleiding, te weten de Commissarissen van Politie Melvin Pinas en Rishi Akkal, een goed team zal vormen om de huidige en toekomstige uitdagingen van het KPS aan te pakken,” aldus het staatshoofd. 

“Ik zal mijn kennis, kunde en opgedane ervaring inzetten om invulling te geven aan de visie van het Korps Politie Suriname,” verklaarde de nieuwe korpschef. Hij benadrukte verder in zijn toespraak te zullen werken aan een integere politieorganisatie en hij is vastberaden om de motivatie onder het personeel te verbeteren. Daarnaast wil hij zich inspannen om onder meer mensensmokkel, corruptie, cybercriminaliteit en drugsbestrijding effectiever aan te pakken. 

Isaacs bedankte de regering en het selectiecomité voor het in hem gestelde vertrouwen. Hij beloofde zijn uiterste best te zullen doen om de politieorganisatie naar een hoger niveau te tillen en de veiligheid in het land te waarborgen. Isaacs riep alle politieagenten op om met hem samen te werken en zich in te zetten voor een professioneel en integer politieapparaat.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Zo! Deze man heeft een no nonsense uitstraling.
    En als het: what you see is what you get is?
    Dan heb ik goede hoop.
    Zero tolerantie. Geen partij politieke spelletjes.
    Maar werken aan een goed korps.
    Rotte appels verwijderen en de misdaad aanpakken.

    Het wordt tijd voor een strafkamp in Su.
    Laten ze hun eigen groenten gaan verbouwen en voor hun eiwitten zorgen.
    De belasting betaler moet niet opdraaien voor de zorg van criminelen.
    Die eten weggooien omdat het ze niet bevalt.


    Maak melding
  2. Nieuwe korpschef zal zich ook moeten inspannen om dievenbendes/rovers op straat+huis/berechte moordenaars, achter slot en grendel te plaatsen. De andere zoals corruptie en drugs kan niemand het tegenhouden want is een omkoperij gedoe in elk land.


    Maak melding
  3. In ieder geval een aanwinst. Niet eentje zoals de meeste lieden die bij de verschillende overheid bonden het voor het zeggen hebben, die zich hebben behangen met kilos goud. Het lijken wel pooiers in dienst van de regering.


    Maak melding
  4. Gefeliciteerd Suriname, eindelijk weer iemand met kennis van zaken/ integer….jaren bij de recherche gezeten,. De politieke rommel figuren die door de opeenvolgende ministers: junkyman; bellieman en sjenie, dora zijn binnengehaald met een paarse jockey> nu met sterren en balken rondhupelend en ouwehoerend; drugsdealend met geld smijtend>> aanpakken die handel>>opruimen zonder aanziens des persoon !!
    Ja man>> de politie moet weer een voorbeeld gevende figuur worden; ” berie schopoe” als het noodzakelijk is(gepast geweld zoals dat heet) aselectief preventief fouilleren >> OPZ mag voorlopig op een laag pitje .
    MP en overige militairen ook inzetten voor de veiligheid van de burgers en hun eigendommen.
    Meer cellenhuizen met veel ruimte in het stuwmeer /djoemoe ofzo


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES