zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken man schiet echtgenote dood met jachtgeweer

Dronken man schiet echtgenote dood met jachtgeweer

-

Does Travel - naar Suriname

Aan de Ainoel Alibaksweg in Suriname is donderdagavond een 42-jarige vrouw door haar 44-jarige echtgenoot doodgeschoten. De dader werd door de politie van Paranam aangehouden en overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding.

De redactie verneemt dat de moordverdachte Djeresh M. rond 21.40u vermoedelijk dronken thuis kwam en ruzie met zijn vrouw Artie kreeg. De man pakte een jachtgeweer en schoot in de richting van de vrouw. De echtgenote werd aan haar hals en onderkaak geraakt en overleed ter plaatse.

De politie van Paranam werd over het schietincident gealarmeerd en ging ter plaatse voor onderzoek. De verdachte werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.

Het jachtgeweer dat legaal in bezit was, werd aangetroffen (foto) en is in belang van het onderzoek in beslag genomen.

Het lichaam van Artie is in afstemming met een lid van het Surinaamse Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat zich precies op het adres aan de Ainoel Alibaksweg heeft voorgedaan. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Sang ding mang e dring a sopie so ,die ene reed zo de kreek in ,a trawang e foming vrouw, now a disi soetoe ing vrouw kiri ,volgens mi wang stop moesoe Kong foe stop seri sopie.Sang e psa ini sranang, AA no de.


    Maak melding
  2. Ik vraag mij af wat dit met politiek te maken heeft. Het zit in de aard van het beestje….Hindustanen houden van daru en daarna rammelen zij hun vrouw tot bloedens toe. In dit geval was die sukkel zo dronken dat hij zijn vrouw heeft doodgeschoten met alle consequenties van dien….dus DIDIBRI je lult gewoon uit je nek met Bouta …………….EZEL.


    Maak melding
  3. Misstanden in de samenleving moeten altijd besproken worden als we tenminste oplossingen voor die misstanden willen vinden. Maar misstanden die niets met elkaar te maken hebben, moeten we niet met alle geweld op één hoop willen gooien; politieke moorden hebben helemaal niets en dan ook niets te maken met moorden als gevolg van huiselijk geweld. Ik ben helemaal geen fan van Bouterse, maar ik vraag me nu toch wel af waarom hij er nu met de haren bijgesleept moest worden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES