zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVermiste kinderen uit gezin weer terecht en maken het goed

Vermiste kinderen uit gezin weer terecht en maken het goed

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft vanmorgen laten weten dat de vijf kinderen uit een gezin die vermist waren, inmiddels terecht zijn en het goed maken.

De kinderen E.L. (11), W.L. (9), S.L. (6) en de twee oudste dochters D.P. (25) en R.P. (21) weden op donderdag 21 maart door hun moeder als vermist opgegeven bij de Surinaamse politie .

De vijf zijn in de avond van woensdag 26 maart op het woonadres van een kennis van het oudste kind achterhaald. Alle vijf kinderen zijn gezond en ongedeerd en maken het goed.

“Bij aankomst op het adres werd de moeder vrolijk en wel in gezelschap van haar kinderen aangetroffen”, meldt het Korps Politie Suriname.

De afdeling jeugdzaken van de politie aan wie het onderzoek is overgedragen zet het onderzoek in deze zaak voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Goed dat de kinderen ongedeerd zijn teruggevonden door de politie, maar wie gaat er nu voor de kosten, gemaakt door de politie om de kinderen te vinden, opdraaien? De moeder, die de kinderen als vermist had opgeven, zat vrolijk en gezellig samen met die ‘vermiste’ kinderen op het adres van een kennis van haar oudste dochter en de agenten wisten van niets. Laat die moeder maar opdraaien voor de gemaakte kosten of geef haar een flinke boete voor het doen van een valse aangifte.


    Maak melding
  2. Dus bij kennis vannoudste zus en politie komt daar en mama zit ook daar. Mooie comedie.
    In het vervolg laat politie mensen die hun kids zoeken, stikken.


    Maak melding
  3. Iets klopt niet. Mijn opmerking gemaakt bij het eerste artikel van WKN over de vermissing van de kinderen waarin ik de vraag stelde of het goed ging met de moeder werd verwijderd. Ik stel die vraag hier nogmaals: Gaat het wel goed met de moeder?


    Maak melding
  4. waarom heeft de moeder de politie niet gewaarschuwd dat ze de kinderen gevonden heeft?

    waarom zitten alle 5 de kinderen bij een “kennis”
    als je die vraag kan beantwoorden weet je het hele verhaal
    die kinderen zijn nooit vermist geweest
    denk eerder dat de moeder ze alleen gelaten heeft voor lange tijd
    en dat de kinderen naar de kennis zijn gegaan
    surinamers zijn nu eenmaal geen model-ouders


    Maak melding
  5. Genius Hans Oh, niet omdat de politie in dienst is van de gemeenschap, mag een burger zomaar een beroep doen op de politie om te gaan zoeken naar vermiste kinderen die niet echt vermist zijn. En als de kinderen daadwerkelijk vermist waren en de moeder ze intussen gevonden heeft, heeft zij de plicht dat meteen aan de politie door te spelen. Denk je dat het opsporingsapparaat niets kost om het draaiende te houden? Rijden de auto’s van de politie op lucht, zijn telefoon en internetkosten gratis voor de politie of worden die met belastinggelden betaald?Natuurlijk moet de politie in aktie komen als de burgerij hun hulp inroept, maar net als in het buitenland, moet een burger die 911 om een nep noodtoestand opbelt, ook gestraft worden. En ‘professor’ Hans Oh, bel voor de grap als burger de brandweer eens op omdat je huis in brand staat, dan moet je hopen dat de brandweer niet uitrijdt om je nepbrand te komen blussen, want dan zal je merken wat zo’n grap je gaat kosten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES