zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw gestoken na meerdere malen te zijn mishandeld door ex-vriend

Vrouw gestoken na meerdere malen te zijn mishandeld door ex-vriend

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft een man aangehouden die zijn ex-vriendin vorige week een steekverwonding had toebracht. De vrouw was eerder deze maand ook al naar de afdeling Huiselijk Geweld geweest voor aangifte van mishandeling tegen dezelfde verdachte.

Zij werd toen met een geneeskundige verklaring naar de Spoedeisende Hulp (SEH) verwezen. Nadat de politie de volgende dag de verklaring wilde ophalen, bleek dat zij nooit behandeld is. Nadat er herhaaldelijk contact met haar was opgenomen, was zij niet bereikbaar.

Op 19 maart begaf zij zich wederom naar bureau Flora voor hetzelfde geval van mishandeling. Daar verklaarde zijn dat het de vorige keer te lang bij SEH duurde waardoor zij besloot weg te gaan.

De volgende dag, op woensdag 20 maart omstreeks 13.00 uur, bracht de verdachte K.A. zijn ex-vriendin een steekverwonding toe.

Hierna melde de man zich op het bureau Nieuwe Haven aan waar hij terstond werd aangehouden en in verzekering werd gesteld voor ondermeer poging moord, poging doodslag en zware mishandeling met voorbedachte rade.

Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Huiselijk Geweld Flora Zuid-West, gevestigd in het gebouw van bureau Flora.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
  1. Mi Dati, ik weet niet waar jij woont, maar KA zit in het hoofd van zijn ex-vriendin; hij mishandelde haar steeds weer, maar zij maakte er niet echt werk van om.hem achter de tralies te krijgen. Dat gebeurde pas nadat hij haar bijna vermoord had en hij zichzelf aanmelde bij de politie en die geen andere keus hadden dan hem.op te sluiten.


    Maak melding
  2. Als ze hem 1 keer mt een stevige stok midden op zn kop had geslagen was hij nooit meer geweest om der te mishandelen.
    Deze labiele vrouwen houden van hun rommel


    Maak melding
  3. Dit is toch schandalig hetgeen dat vele vrouwen in Suriname overkomt. Vrouwen gillen het uit met de woorden ” mijn God hoe ga ik dit redden “! De mannen zijn ten einde raad als de vrouwen continu zeuren over het gezinsinkomen dat elke dat te leiden heeft van de inflatie. De geringe koopkracht van het gezin maakt de vrouwen woest. De mannen raken helemaal van streek en reageren hun woede af op de onschuldige vrouwen. Ik vind dit soort mannen grote lafaards, figuren die ik vergelijk met de dweil van een toiletruimte omdat zij hun woede moeten afreageren op de persoon die aan het Oranje Plein nummer 1 woont. Zij moeten de vrouwen met rust laten. Deze man mogen ze in Santo Boma opbergen voor minimaal 5 jaar.


    Maak melding
  4. Ooit zij een NDP parlementariër genaamd Keshopersad in het parlement dat Surinaamse vrouwen het verdienen om mishandeld te worden door hun man of vriend. Ik lees hier op WKN in commentaren van onze bekende loosers berichten van dezelfde strekking.


    Maak melding
  5. @ RobG

    Dus de belasting betalers moeten hem 5 jaar lang
    gaan verzorgen! Ik wil hem wel voor een paar uur
    verzorgen, en daarna kunnen ze hem met een rouw-
    auto komen ophalen.

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  6. Tolstoj:

    “De mens overleeft aardbevingen, epidemieën, de verschrikkingen van ziekte, en alle kwellingen van de ziel, maar de meest martelende tragedie is altijd geweest en zal altijd zijn; de tragedie van de slaapkamer…!”


    Maak melding
  7. Als meneer zo gevaarlijk is waarom loopt hij nog vrij rond ,ik ga t niet opnemen voor mv ,maar zij vindt ws de situatie irritant maar weet misschien niet mee om te gaan. Bij az moet je ook geduld hebben


    Maak melding
  8. @ Taurus

    Hoe weet je dat deze vrouw loops is, er lopen meerdere vrouwen rond !
    Hiermee bedoel ik het volgende: stel dat ze dat is, dan kan je toch een
    andere vrouw zoeken. Erger nog, stel dat deze vrouw jou zus zou zijn,
    zou je ook zo erover denken ???? Een vouw/ man is niet je eigendom
    daar hoor je met je poten vanaf te blijven! En trouwens het is zijn ex
    vriendin, dan heb je er toch niks meer te zoeken zou ik zeggen. Ze
    moeten hem opbergen niet in de gevangenis, maar in een kist diep onder
    de grond!

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  9. [ robje g-debby] , jij zit te lullen , die man is een paarse rotzak , en die vrouw was zeker zijn slaaf , de paarse ego’s denken dat vrouwen hun bezit zijn , en jij wenst jou vriend 5 jaar gevangenis , huigenlaar , iemand zei hier al , niet opsluiten maar opbergen in een kist diep onder de grond ,een mooie plek voor paarse rotzakken


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES