zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieEnorme verkeersoverlast door defecte truck op Wijdenboschbrug

Enorme verkeersoverlast door defecte truck op Wijdenboschbrug

-

Does Travel - naar Suriname

Een defecte truck op de Wijdenboschbrug in Suriname heeft woensdagmiddag voor enorme verkeersoverlast op en rondom de brug gezorgd.

De truck kwam uit de richting van Commewijne en kreeg op een gegeven moment motorpech, waardoor deze niet verder kon rijden.

De politie van Unit Verkeer Oost Suriname heeft aan beide zijden van de brug assistentie verleend. Het verkeer komende uit de richting van Commewijne heeft het langst in de file gestaan.

Het was de politie na uren uiteindelijk gelukt om de situatie onder controle te krijgen. De defecte truck werd door een andere truck van de brug getrokken en het verkeer kende weer een vlotte doorstroming.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Als Bosje en Ballast Nedam het een en ander niet onder de tafel hadden geregeld, waren er aan weerszijden van de rijbaan makkelijk vluchtstroken àangelegd en zou een defect voertuig op de brug niet zo’n grote overlast veroorzaken. Ballast Nedam zou in Nederland nooit zo’n belangrijke brug ontwerpen en bouwen zonder vluchtstroken.


    Maak melding
  2. Is zeer simpel op telossen je stopt het verkeer vd tegen ovetliggende rijbaan en laat steeds 4 of 5autos door en dan na een paar muniten dit herhalen. Wat leren de agenten in sur lijt of ze geen inzicht hebben


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES