zaterdag, april 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameJaggernath kan bij ABOP meer aandacht van vp Brunswijk krijgen voor Nickerie

Jaggernath kan bij ABOP meer aandacht van vp Brunswijk krijgen voor Nickerie

-

Does Travel - naar Suriname

Oud-VHP-parlementariër Djoties Jaggernath, die nu bij de ABOP zit, wil zich in de resterende maanden van deze regeerperiode sterk gaan maken om grondpapieren van vooral de arme Nickerianen in orde te laten maken. Het besluit om de overstap van de VHP naar de ABOP komt volgens hem omdat de oranjepartij, ondanks zij de grootste partij in de regeringscoalitie is, onvoldoende omkijkt naar het rijstdistrict.

“Ik denk dat met deze stap van mij ik meer aandacht van de kant van de vp kan opeisen, zodat er dingen voor Nickerie gedaan kunnen worden tot de verkiezingen toe. Als je kijkt naar het aantal ministeries dat de ABOP beheerst, dan gaan we alvast naar grondzaken. Er zijn arme mensen die al jaren wachten op een stukje papier dat getekend moet worden, maar ze krijgen dat niet”, benadrukt de politicus die ook arts is van beroep.

Jaggernath stelt dat hij aan vicepresident Ronnie Brunswijk ook het voorstel zal doen om per maand 10 tot 15 beschikkingen aan deze mensen uit te reiken, zodat zij eindelijk een stukje zekerheid kunnen krijgen.

Hij vindt ook dat wat de medische verzekering voor de categorieën van 0 tot 16-jarigen en 60-plussers, de procedure versoepeld moet worden zodat deze mensen hun Bazo-kaart automatisch hun brievenbus toegestopt moeten krijgen. Dat ze opnieuw een aanvraag moeten indienen, voorzien van hun elektriciteit- en waterrekeningen, vindt de medicus onnodig aangezien dat niet zo in de wet staat.

“Stel we hebben een miljonair die 60-plusser is, dan heeft hij ook recht op zo een kaart. Uiteindelijk ligt het aan de persoon zelf om te bepalen of die wel of niet gebruikt wenst te maken van deze verzekering vanuit de overheid”, zegt hij. Verder wilt hij zich ook sterk maken voor landsdienaren die binnen enkele jaren met pensioen moeten. Deze personen zouden opgetrokken moeten worden op de Fiso-schaal zodat hun pensioengrondslag voordeliger voor hen uitkomt.

Jaggernath is door voorzitter Brunswijk belast met de leiding van het afdelingsbestuur van de partij in Nickerie. Hij was tot september 2022 nog medisch directeur van het Mungra Medisch Centrum (MMC). Hij werd toen op basis van een strafrechtelijk onderzoek door Volksgezondheid-minister Amar Ramadhin ontheven.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Mooi voorbeeld van wat men “Morele vervaging” noemt!

    Op staande voet ontslagen in afwachting van een strafrechtelijk onderzoek, en wat doet meneer? Aansluiten bij een pp. 🙄

    En…
    Wanneer hij is veroordeeld, dan…
    dan deugt de rechterlijke macht niet, dan…
    dan is het een politiek proces.

    Herkenbaar of niet…


    Maak melding
  2. 🤣🤣🤣

    ” …
    Djoties Jaggernath, die nu bij de ABOP zit, wil zich in de resterende maanden van deze regeerperiode sterk gaan maken om grondpapieren van vooral de arme Nickerianen in orde te laten maken.
    …”

    🤣🤣🤣

    Corruptie !

    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  3. RobG 27 maart 2024 Bij 00:01
    Deze man weet dat Santokhi de Hindoestaanse gemeenschap te schande heeft gezet. Hij zoekt daarom zijn heil bij de Abop.

    robje g deze paarse jaggernat is een spion van jou boevenclub de ndp , en nepper jou lover ddb met zijn domme aanhangers hebben Suriname te schande gezet , jou baasje ddb is gevlucht , wat een vent hé , en nepper WAT is geen VHP , en WAT is geen Hindoestaan , WAT is een Surinamer.


    Maak melding
  4. Ook MET een veroordeling van 20 jaren onvoorwaardelijk !! is een moordenaar alias ‘ de lafbek’ voorzitter van de NDP !!
    de rest is dus gelul…..als jaggernath veroordeeld wordt(ik zou nie weten waarvoor >>> patiënten helpen met een rgd stempel 🙂 🙂 !!) so what ?? who cares ??waarom zou die niet naar de abop mogen??
    Waarom geen gezeik als hooghart vlucht van de nps naar een andere criminele organisatie ndp??en nu wel als jaggernath van vhp naar abop??


    Maak melding
  5. @WATje, de ravage die de VHP heeft aangericht zal de ogen openen veel meer mensen. Ook jij gaat de VHP de rug toekeren.Wees moedig en neem deze stap.Er zijn al velen weg uit de partij…


    Maak melding
  6. wtk weer heeft u onze reactie verwijderd , en van robje g plaatsen jullie , jullie meten met twee maten , pro paars wordt geplaatst en anti paars wordt verwijderd


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES