zaterdag, april 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameBennie Miranda wil politieke discussie met vp Brunswijk: "Ik stop hem in...

Bennie Miranda wil politieke discussie met vp Brunswijk: “Ik stop hem in m’n broekzak”

-

Does Travel - naar Suriname

De criticus Bennie Miranda nodigt vicepresident tevens ABOP-leider Ronnie Brunswijk uit om een politieke discussie met hem aan te gaan. Volgens Miranda is het niveau van de ABOP-leider laag, omdat die de schoolbanken nooit heeft bezocht maar gewoon diploma’s heeft gekocht.

“Nooit wan dei Bravo gwa skoro. Alla den man na papira den man bai. A niveau fu a man swaki. Kari Bravo meki a kon discussieer nanga mi. Meki a kon taki politiek nanga mi. Meki a kon taki Nederlands nanga mi. A man no mang. Ik vouw hem als een vel papier en stop hem in me broekzak”, benadrukt Miranda die ook assistent woordvoerder is van de BEP.

De criticus vraagt zich daarom af waarom Brunswijk ambities heeft om president van Suriname te worden, terwijl hij niet eens beseft dat met zulke tekortkomingen hij juist ervoor zal zorgen dat het binnenland nog verder achteruit zal gaan.

“Na vp post i abi now, dan i no mang. Nog erbij a mang e onderdruk hori buskondre na baka. Want den buskondresma, ifi yu koni tumusi dan den man no lobi yu drape. Ifi i taki Nederlands tumusi den no lobi yu. Want bijna 90% fu den ABOP Moengoman no sabi taki Nederlandse taal”, aldus Miranda in een live video op Facebook.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Hoewel het doorsnee niveau van de personen die politiek bedrijven in Suriname nooit echt hoog is geweest vanaf 1975, is het uiterst treurig gesteld met hun niveau anno 2024…….En de nabije toekomst beloofd bovendien geen beter perspectief!


    Maak melding
  2. Ma, Bennie de Miranda: welke schoolopleiding heb jij genoten? Je komt namelijk niet geschoold en erg slim op mij over omdat jij de Surinaamse taal boven het Nederlands verkiest om je punt te maken. Dus!!!


    Maak melding
  3. Jammer om elkaar zo neer te halen.Het zou mooi zijn als blakamangs elkaar poweren, maar neen we vreten elkaar op. Zo komen we geen millimeter verder
    Dit geldt ook voor andere bevolkingsgroepen onderling. Sommige etnische groepen is het oogstrelend om te zien hoe ze elkaar stimuleren en de vuilewas verstoppen. Maar blakamang……we gunnen elkaar neks.


    Maak melding
  4. Ik moet gewoon lachen om bepaalde individuen. Wanneer ze denken de absolute wijsheid te bezitten en ze worden met keiharde opmerkingen geconfronteerd sluipen ze achteraf om je te rapporteren en doen alsof hun neus bloed. Zulke mensen zijn narcisten. Maar je komt jezelf tegen.


    Maak melding
  5. Ik ken Bennie Miranda niet en kan dan ook niets zeggen over zijn kwaliteiten en intelligentieniveau. Zijn niveau van communiceren verraadt echter dat we hier niet met een heel slim figuur te maken hebben. Brunswijk is bekend vanwege zijn publieke optredens en die laten zien dat het intelligentieniveau van de man niet hoog is. Brunswijk werkt net als Bouterse met macht en geld. Brunswijk heeft meer dan eens met een vuurwapen gedreigd als hij zijn zin niet krijgt. Van Bouterse staat inmiddels ook vast dat hij mensen vermoordt en laat vermoorden als zij zich tegen hem keren. Mensen als Brunswijk en Bouterse zijn populisten en hebben hun positie kunnen bereiken door met criminele activiteiten heel veel rijkdom te vergaren. De domme volgers van deze 2 leiders hebben ook hetzelfde intelligentieniveau als hun leiders. Daarom adoreren zij hun leiders. Dat is de trieste realiteit in Suriname.


    Maak melding
  6. Bennie is een koto nette. Dat je pras oso mentaliteit hebt, weten we allang. Maar dat je als Nederlander geen respect hebt voor de vp van Suriname. Bovendien ben je geen psycholoog. Maar een veroordeelde drugscrimineel, die jarenlang in ptata heeft vastgezeten. En Bennie is een paturia. Van de ndp naar abop en nu bep. Welke partij is de volgende?


    Maak melding
  7. Nog geen 2 weken later ..Bennie in elkaar geslagen..bijna vermoord.
    Dit hebben wij duidelijk zien aankomen , en die vlucht inclusief crash heeft Bennie daadwerkelijk gemaakt en hij is er nog behoorlijk goed vanaf gekomen ,. gelukkig maar.
    Alleen blijft nu de vraag hangen ..Op de foto met aarts vijand Ronnie , staat Bennie er met een heel blij gezicht op , wat is er gebeurd sinds toen? Komt het ooit nog goed ?
    Bennie heeft Ronnie zwaar beledigd , en Ronnie inclusief zijn broer , vonden het niet cool dat hun naam zo door het slijk werd gehaald. Dat was de druppel , en dan kun je stellen , Ja maar ik mag met me mond zeggen wat ik wil , zo werkt dat niet. Zodra Respect en redelijkheid ontbreken in een gesprek , dan is het tijd om ten strijde te gaan..toch? Ik hoop dat deze 2 heren tot het besef komen dat het Negroide Ras zichzelf moet liefhebben en niet bestrijden PUNT !


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES