zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBraziliaan met bolletjes cocaïne in onderbroek op Zanderij aangehouden

Braziliaan met bolletjes cocaïne in onderbroek op Zanderij aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

Op de Johan Adolf Pengel luchthaven van Suriname is afgelopen zaterdag een 41-jarige Braziliaanse man aangehouden door het Bestrijding Internationale Drugs Team (BID-team). Bij de reiziger werd iets meer dan één kilo cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

De man stond op het punt naar Brazilië te vertrekken. Tijdens visitatie werden een aantal cocaïne bolletjes in zijn onderbroek aangetroffen en in beslag genomen.

Kort daarna werd ook een 29-jarige taxichauffeur, die hem had afgezet op het terrein van de luchthaven, aangehouden. De eveneens Braziliaanse taxichauffeur werd samen met zijn landgenoot en de drugs, aan de Surinaamse Narcotica Brigade overgedragen.

Hangende het onderzoek zijn beide mannen in verzekering gesteld. De Narcotica Brigade heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. De politie had ALLE bolletjes uit zijn onderbroek moeten halen om te Kraka te verbranden, het liefst zo milieuvriendelijk als mogelijk, zonder autobanden dus..


    Maak melding
  2. Waarom niet laten gaan en de Braziliaanse politie getipt zodat hij daar opgepakt zou zijn. Dan had de Surinaamse justitie geen omkijken naar deze gast en hij hoefde niet verzorgd te worden in de Surinaamse bajes.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES