zaterdag, april 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameRusland: "Men is bang voor de groei die de NPS op dit...

Rusland: “Men is bang voor de groei die de NPS op dit moment meemaakt”

-

Does Travel - naar Suriname

“Wanneer de NPS ervan beschuldigd wordt dat zij een coalitie zonder reden verlaten heeft en uit was op posities, dan moet ik u zeggen dat dat absoluut niet de reden van vertrek van de NPS is geweest”, zegt NPS-voorzitter Gregory Rusland.

Hij reageerde vrijdagavond op de herhaaldelijke aanvallen die door leden van de voormalige coalitiepartijen in Suriname op de groene partij worden geuit. Volgens Rusland ligt zijn partij niet wakker van deze beschuldigingen, omdat op het moment van het besluit van het vertrek in medio februari 2023 er juist tal van functies zijn aangeboden aan de NPS.

“Maar we hebben dat niet geaccepteerd, want daar ging het niet om. Het ging erop dat de NPS niet stond en niet staat achter bepaalde beleidsuitgangspunten en de uitvoering daarvan. Pe den mofinawan fu unu e pina ete. Wij zagen dat er verbetering mogelijk was en dat is niet doorgevoerd. En de NPS staat altijd achter het Surinaamse volk”, aldus Rusland.

Rusland reageerde ook op de uitspraak van VHP-parlementarier Mahinder Jogi die stelde dat de NPS niet veel verder komt dan waar ze vandaag staan. De NPS-leider deed daarom een beroep aan zijn partijgenoten en sympathisanten om niet te luisteren naar al deze aanvallen, maar juist eensgezind door te gaan met de ingeslagen weg.

“Men is bang voor de groei die de NPS op dit moment meemaakt. Dat is het probleem. Maar zij hebben het mis. Wij hebben nog 13 maanden waarbij wij op de ingeslagen weg gaan. Op naar de NPS als grootste partij uiterlijk 25 mei 2025”, aldus de NPS-voorzitter.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. NPS dankzij jullie is het land in 1975 naar de klote geholpen, emotioneel wilden jullie zo snel mogelijk de onafhankelijkheid doordrukken zonder goed na te denken, iets wat bij jullie niet genetisch is vastgelegd, goed nadenken !!! En het ergste is dat deze groep niet de competenties heeft om zelfredzaam te zijn maar volmondig scandeerde vertrouw op eigen kunnen !!!!
    Ik begrijp deze groep ook niet, die de grootse voorstander was van de onafhankelijkheid ook naar Holland is vertrokken toentertijd, ze hebben wel gefeest maar land opbouwen no way !!!!
    En bovendien de VHP heeft vaak in een coalitie gezeten met de NPS, waar de president een NPS-er was, maar de VHP heeft nooit de NPS in de steek gelaten. Nu blijkt het ware gezicht van de NPS dat ze hebben zich teruggetrokken uit de coalitie, Maar wat deze onbetrouwbare partij niet begrijpt dat Chan een failliet land heeft overgenomen en dat het IMF mede het beleid bepaalt van het land. Als het land niet failliet was geweest veroorzaakt door het nationale destructieve partij, dan had met de hulp niet nodig van het IMF.
    NPS in 2025 bestaan jullie niet meer, het is afgelopen met jullie !!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES