dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrandweer Suriname weer in actie

Brandweer Suriname weer in actie

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse brandweer is met ingang van dinsdag 19 maart 2024 wederom in actie. Dat heeft de Bond Personeel Brandweer Suriname (BPBS) bekend gemaakt.

Eind februari werd ook al een actiemodel gehanteerd, welk werd opgeheven na gesprekken met de regering.

De reden voor het hervatten van de actie dinsdag is dat de Surinaamse regering geen van de gemaakte afspraken die eerder waren overeengekomen met de bond, is nagekomen.

De brandweer zal daarom alleen uitrukken naar woningbranden, technisch hulp verlenen bij beknelling en optreden in levensbedreigende situatie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Het valt op, ieder keer dat er een zaak van DDB behandeld wordt zijn de brandweerlieden of de politie of de zorgsector of wat dan ook in zoals ze het zo mooi bedacht en benoemen in beraad of ze hebben een ALV. Zeg toch gewoon dat jullie de zaak saboteren.


    Maak melding
  2. ik lach me krom als de bonden van verschillende takken, na 25 mei 2025 nog steeds actie zullen voeren op zaken uit de periode 2010-2020. Wat een lafbekken die onder de vorige regeringen geen actiemodel durfden te hebben en nu een dagtaak hebben aan het voorbereiden van acties. Ze doen maar want ik heb er geen last van


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES