woensdag, mei 1, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse Nederlander aangehouden vanwege banden met Italiaanse mafia

Surinaamse Nederlander aangehouden vanwege banden met Italiaanse mafia

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Guyana heeft een 49-jarige Surinaamse Nederlander aangehouden, die door Italië gezocht werd vanwege banden met de mafia en cocaïne handel.

Het gaat om de in Nickerie geboren Vitesh Guptar melden Guyanese media. Hij is in het bezit van een Nederlands paspoort afgegeven in Den Haag.

Guptar wordt verdacht van grootschalige internationale cocaïnehandel via onder meer Brazilië, Guyana en Suriname. Ook zou hij deel uitmaken van de Italiaanse misdaadorganisatie ‘ndrangheta.

De man woont in Georgetown waar hij een winkel had in Duke Street. Hij werd in een uitgaansgebied opgepakt na een tip.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

35 REACTIES
  1. Hij zal op de rode lijst gestaan hebben misschien minder witwassen in Nickerie en doorgaan met rijst planten, ik denk niet dat hij zich alleen hiermee bezig houd.


    Maak melding
  2. Trouwens Debby, deze vent is een vriend van Bouterse. Zit al jaren vanaf Bouterse tijd in deze Shit. Dus denk na voordat je iets kraait. Oooo, was vergeten dat je niet meer kan nadenken met je leeftijd.


    Maak melding
  3. @debby,

    Als de naam guptar valt, dan kan je deze naam gelijk linken met sjaam guitar, die de vader is van deze guptar. Ga binnen jou partij zoeken wie een van de grootste sponsor is. Ja het is sjaan guptar. De naam van guptar linken met de vhp is gewoon uit de duim gezogen. Even een reminder. Wiens boot werd aangehouden met coke en hasj in Portugal. Raad het maar.


    Maak melding
  4. Waarom praat men over surinaamse nederland?
    Die is nederlander en niets anders. Als het zou gaan om iemand die ten goede bekend zou zijn, dan zou er wel gesproken worden van een nederlander en anders om dat is het de Surinaamse nederlander. Hypocrieter kan het niet. Stoppen jullie hiermee. Het is of de ene of de andere maar geen beide.


    Maak melding
  5. De altijd (voorspelbare) racistische, schizofrene gespleten, Rotterdamse-hindoestaanse persoonlijkheid (stel) Jaichand/Bhanumahati, schiet weer helemaal in de verdedeging, want de verdachte heet ‘Vitesh Guptar.’

    Als hij een Surinaams/creoolse naam zou hebben gehad, dan waren de eeuwige raciale veroordelingen niet mals geweest…en het wachten is nu op het (uiteraard) evenzo voorspelbare feit, dat de rollen weer omgedraaid worden…natuurlijk…!


    Maak melding
  6. En ook Debby schiet weer in een stuip, want het moet en zal een VHP-er zijn, evenals degene (Siemba) die het tegenovergestelde probeert te bewijzen…en zo houden we elkaar lekker bezig…!

    Men zou ook simpelweg kunnen stellen: “Gelijke monniken, gelijke kappen!”


    Maak melding
  7. Inderdaad Ernesto. Je hebt het goed gezien. Jaichand/Bhanumahati, zijn 1 en dezelfde persoon want deze man lijdt aan een identiteitscrisis. Hij weet niet wie het is.

    Jaichand 20 maart 2024 Bij 10:49

    OOOOOOOOOOOOO

    Je mag natuurlijk óók je eigen ballen insmeren met varkensvet en het in de fik zetten.
    Waarom doe jij het niet? Omdat jouw ballen uitgedroogd zijn en niet meer functioneren. Trouwens, mag je als gelovige Hindu je met drugszaken bezighoudne? Ja, want de godin Lakshmi staat het toe.
    Ik hou mij niet bezig met drugszaken maar ben blij met mijn Haïtiaans gezin.


    Maak melding
  8. @ Siemba die man is geboren in Suriname en waarom mag dat niet vermeld worden .Hij heeft een Nederlandse paspoort en dat maakt hem niet een Nederlandse, dat is alleen op papier. En Siemba ,goed dat je verwijst om na te gaan wie de grootste sponsors waren van de paarsen. Verder aan Jaichand, Bhanumati, Ernesto,Papa Jantje uit Livorno en anderen maken jullie elkaar af maar haal niet steeds de geloven bij want dat heeft niets te maken met de criminaliteit. Ik keur niet goed wat deze man doet maar geef toe dat hij het wel ver geschopt heeft door helemaal in de Italiaanse maffia organisatie door te dringen. Dus Surinamers maak je niet druk, deze man zal zijn straf in Europa uitzitten.


    Maak melding
  9. Het netwerk van soort dekmantel activiteiten is groter dan men zou vermoeden. Dit soort zaken spelen zich al meer dan 30 jaren af. De connecties zijn gevestigd in Colombia, een aantal Caribische landen, Portugal, Spanje,Griekenland. De kleine bolletjesslikkers liepen tegen de lamp. De grote jongens die via export van hout, rijst, groenten,fruit uit Colombia, Suriname,Guyana, Dominicaanse Republiek, enz. bleven altijd buiten schot.


    Maak melding
  10. surined (Surinaamse-Nederlander), ik moet zeggen dat u erg selectief bent in uw oordeel, gezien het feit dat u in geen ‘wegen of velden’ te bekennen was toen bepaalde types christenen en moslims aan de lopende als minderwaardige gelovigen bestempelden. Ik weet niet wat u zo plotseling getriggerd heeft, maar ik vind het heel merkwaardig, om me maar even heel zacht uit te drukken.

    U bent blijkbaar een heel gelovig mens, maar als het om raciale en boude, denigrerende aantijgingen gaat, bent u dus niet zo ‘barmhartig.’ Ik vind het trouwens ook heel frapant dat een ‘gelovig’ mens (mag ik aannemen) als u, een zware crimineel ‘ophemelt’ met woorden als: “hij heeft het wel ver geschopt, door helemaal in de Italiaanse maffia door te dringen”, alsof er een soort goddelijke verering van uitgaat…en om dan in één adem te zeggen (schrijven): “dat deze man zijn straf in Europa zal uitzitten.”

    Mag ik bij deze, een ‘contradictio in terminis’ vaststellen bij: ‘Het ver schoppen’ en ‘straf uitzitten?’ (parafrase van: ‘misdaad loont niet!’)

    En verder neem ik deel aan een forum, waarin ik andere ‘deelnemers’ van repliek dien (dus ook u), zonder mij voortdurend scheldend en tierend uit te laten. Noem het ‘elkaar afmaken’, prima, maar u kunt uzelf er ook van weerhouden te reageren, want bent u nou zoveel beter dan de anderen, die u ook heel scherp ‘de maat neemt’…


    Maak melding
  11. @ Debby
    Je hebt zoveel inside informatie dat de Inlichtingendiensten jou zeer van harte welkom zullen heten. Trouwens Debje weet jij natuurlijk al lang en breed waar de fascistische dictator zich verschuilt toch?
    Vooor hoeveel wil jij die informatie delen?


    Maak melding
  12. ik weet bijna zeker dat de NPS, ABOB, PL allen een eigen honk hebben. Van de NDP weten we dat ze gebruik maken vn een terrein met gebouwen aan de Benjaminstraat die wniet van een creool/creoolse familie is maar van een familie die lijkt op dhr Gubtar. Dus het paarse honk moet gewoon rustig aan de kant gaan zitten en met grote verbazing constateren dat afdeling financiën gebouwen van hun partij gevestigd is in nickerie bij goed boerende families. Jammer natuurlijk dat Nickerie zo negatief in beeld wordt gebracht. Ik hoop dat hun drugsgarg die op de vlucht is, het districkt en hun goedwillende en hardwerkende bewoners weer bekend te doen staan om hun rijstteelt en gele watermeloen en al het andere moois ipv bezoedeld te worden als drugsdistrict. Dit s in en in triest!
    Ik vraag me nu bv af hoe diep Jones en Doekie erin zitten.


    Maak melding
  13. Hij was gelukkig in zijn doen.
    In 1982 had hij een vergaderruimte in zijn huis.
    Heel Klein, in 1983 een villa.

    Op zijn achtergrond een bijgebouw, met waterscoters, motorfietsen.

    Zijn bijnaam: Soekroe.
    Klein begonen, groot geeindigd.
    Zijn kinderen, zullen druk hebben, om druk te zetten op de Nederlandse regering om hem naar Nederland te halen.

    Hij is toch brave man, nooit iets elegaals gedaan.


    Maak melding
  14. NEDERLANDSE MAN OPGEPAKT IN GUYANA

    In Guyana is een Nederlander opgepakt, die jarenlang voortvluchtig was. De man van 50 wordt verdacht van grootschalige cocaïnehandel via onder meer Brazilië, Guyana en Suriname. De Nederlander stond sinds 2019, op de opsporingslijst van Interpol.

    Hij zou lid zijn van de ‘ndrangheta’, de Zuid-Italiaanse maffia. Volgens lokale media runde die organisatie in Guyana een bedrijf, waarmee ladingen cocaïne tot wel 200 kilogram naar Rotterdam en Antwerpen werden gesmokkeld.

    De Nederlander werd opgepakt in de hoofdstad Georgetown. De autoriteiten in Guyana, gaan kijken of ze de man kunnen uitleveren aan Nederland. Bron: ANP, woensdag 20 maart 2024


    Maak melding
  15. Ook lid van de Nationale Drugs Partij olv de grootste verkrachter en moordenaar en drugsdealer van Suriname opa D? De gevluchtte veroordeelde massa moordenaar DiDiBri, die Suriname vanaf februari 1980 heeft veranderd in een beruchte narcostaat? Het zal niemand verbazen……


    Maak melding
  16. WAT 20 maart 2024 Bij 03:46
    Je opmerking moet nog beoordeeld worden
    henkes , rijst is toch ook een soort drugs wij surinamers gebruiken het bijna dagelijks , die hollanders zijn toch aardappel eters , maar die aangehouden surinaamse-nederlander zal wel veel pasta en pizza gebruiken , met een snufje witte poeder , die italiaanse maffia zal hem witwassen , non mettere in cattivia luce la mafia italiana


    Maak melding
  17. JZwartmans 20 maart 2024 Bij 21:34
    Helaas ik kan niet reageren(kan wel) maar wordt niet
    geplaatst (Censuur )

    Sari tori

    Jacko

    WAT,,,,van ons worden ook vele reacties niet geplaatst , maar van alle aanhangers van ddb wordt direct geplaats , zelfs niet beoordeeld


    Maak melding
  18. Ik maak me totaal.niet boos of druk.als een reactie van mij niet geplastst of na een tijdje weer verwijderd wordt. Of mijn schrijven/onzin nu wel of niet geplaatst wordt, heeft totaal.geen invloed op.het wel of niet vergaan.van de aarde of zelf Suriname.


    Maak melding
  19. Nee meneer Ernesto je hebt het volledig mis bij deze. Ik heb niet eerder gereageerd op uw en de anderen maar nu was voor mij de maat vol door al die discriminerende uitingen betreffende afkomst en geloofs overtuigingen. Ik heb meerdere bevolkingsgroepen in mijn familie dus selectief zijn past niet bij mij. En meneer Ernesto voor jou gemoedsrust en verdachtmakingen, ik weet dat er iets is dat gaat over goed en kwaad maar een super gelovige van een bepaalde geloof ben ik niet .


    Maak melding
  20. Baja. We maken ons druk om een drugscrimineel van Surinaamse afkomst in een ander land, terwijl de grote bazen in Suriname lekker vrij rondlopen. Deze zijn er genoeg naar we doen als of er niets aan de hand is. Sari tori


    Maak melding
  21. moengomang, het lijkt wel of u ergens in slaap bent gevallen en na een lange tijd, plotseling wakker geschrokken bent…en ik moet in al mijn droevenis constateren, dat u overigens niet de enige bent…!


    Maak melding
  22. @ ernesto
    Gezien mijn leeftijd val ik wel vaker in slaap. Of ik geschrokken ben, nee dat niet meer. We hoeven er geen doekjes om te winden dat Suriname gewoon een narco staat is geworden want de feitelijke gegevens zijn bekend. Of is mijn constatering onjuist?


    Maak melding
  23. Wel opvallend dat er de laatste tijd meer mensen worden opgepakt voor drugszaken.Vanwaar die ijver? Deze mensen behoren natuurlijk niet tot die diaspora partij.


    Maak melding
  24. Beste moengoman, ik wilde alleen even inhaken op uw reactie: “dat men doet alsof er niets aan de hand is” en dat ben ik niet helemaal met u eens, gezien de ontwikkelingen van de afgelopen periode…no offence, off course…!


    Maak melding
  25. Weet je wat mij opvalt: Mensen die op Brunwijk lijken bezorgen Suriname interne problemen.
    Mensen die op Chan lijken bezorgen Suriname externe problemen.
    Zou de oplossing van dit probleem niet via ons belastingstelsel opgelost kunnen worden door mensen met winsten behalen door criminele activiteiten veel zwaarder te belasten (zeg maar 75%) in de inkomsten- en vermogensbelastingsfeer. Een soort pluk ze kaal wet invoeren. De lust om criminele activiteiten te ontplooien wordt je ontnomen als de staat het grootste deel van je inkomsten opeist.


    Maak melding
  26. Weet je wat mij opvalt: Mensen die op Brunwijk lijken bezorgen Suriname interne problemen.
    Mensen die op Chan lijken bezorgen Suriname externe problemen.
    Zou de oplossing van dit probleem niet via ons belastingstelsel opgelost kunnen worden door mensen met winsten behalen door criminele activiteiten veel zwaarder te belasten (zeg maar 75%) in de inkomsten- en vermogensbelastingsfeer. Een soort pluk ze kaal wet invoeren. De lust om criminele activiteiten te ontplooien wordt je ontnomen als de staat het grootste deel van je inkomsten opeist. Iets om over na te denken en zeker criminelen af te schrikken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES