zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurLaatste presentatie en signeersessie boek Gail Eijk in Amsterdam

Laatste presentatie en signeersessie boek Gail Eijk in Amsterdam

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse schrijfster, journaliste en presentatrice Gail Eijk vertrok begin deze maand naar Nederland, waar zij op haar verjaardag (5 maart jongstleden) haar nieuwe boek ‘Splinters op mijn pad’ in Amsterdam presenteerde.

Ze genoot tussendoor in Europa van reisjes naar onder andere Parijs, Venetië en België en had diverse bijeenkomsten over haar boek.

Eind deze week vliegt Gail weer naar Suriname, maar voor het zover is heeft ze op woensdag 20 maart in Amsterdam Zuidoost nog één speciale presentatie en signeersessie van haar boek.

De bijeenkomst vindt op woensdag 20 maart 2024 om 17.30u plaats bij Grandcafé Holendrecht, Holendrechtplein 30 in Amsterdam.

“Voor de mensen in de Bijlmer die erbij willen zijn, ik zie jullie graag. Je kunt ook ter plaatse een boek bij mij kopen. Kort daarna vertrek ik weer terug naar Suriname”, aldus Gail Eijk.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Met een bescheiden gevoel van trots, ben ik blij dat (tussen allerlei roerige bedrijven door) het Surinaamse, culturele leven nog springlevend is…succes, mevrouw Eijk…!


    Maak melding
  2. Ik ben benieuwd naar het levensverhaal van deze vrouw. Net als elk mens zal zij met tegenslagen in het leven te maken hebben gehad.Onder andere haar huwelijk dat op de klippen liep zal voor de nodige hartzeer hebben gezorgd. Ik ga ervanuit dat haar ex man niet ongeschonden in het boek vermeld zal worden. Ze moet immers de ” bitterniss” van haar afschrijven. Nu al krijg in bijna medelijden met die man. Maar het is de mens eigen om na een periode van tegenslagen nog sterker uit de strijd te komen.


    Maak melding
  3. Zo, RobG, bent u nu ook van uw stukje ‘bitternis’ verlost…! (Op naar de volgende augurk, met de nasmaak van een onrijpe birambi). Hopelijk helpt het u tegen uw eigen ‘hartzeer’…


    Maak melding
  4. Mooie foto ze lijkt op Whitney Houston. Maar ook op Billy Holiday(lady sings the blues) Misschien kan ze netals bede genoemden gaan praten met een goeie cineast want haar leven is niet over rozen gegaan maar nu loopt ze op margrieten. Die je plattrapt onder je voeten maar ze veren weer op.


    Maak melding
  5. Mooie foto ze lijkt op Whitney Houston. Maar ook op Billy Holiday(lady sings the blues) Misschien kan ze netals bede genoemden gaan praten met een goeie cineast want haar leven is niet over rozen gegaan maar nu loopt ze op margrieten. Die je plattrapt onder je voeten maar ze veren weer op. Ik heb haar als jong meisje gekend.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES