zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie61-jarige dief op heterdaad betrapt door buurtbewoner

61-jarige dief op heterdaad betrapt door buurtbewoner

-

Does Travel - naar Suriname

Een 61-jarige man is afgelopen vrijdag op heterdaad betrapt door een buurtbewoner, toen hij het touw van een hangmat op een adres aan de Zuster Polanenweg doorsneed.

Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Bij het zien van de buurtbewoner zette de verdachte het op een lopen en poogde over een schutting te springen om zijn vluchtweg voort te zetten. De buurtbewoner ging hem achterna en hield de verdachte samen met andere buurtbewoners staande.

Hij werd vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Livorno.

Op de verdachte werd een ice-box aangetroffen en in beslag genomen. Hierna is hij ter voorgeleiding overgebracht naar het voornoemde politiebureau en na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Sang ! Oud maar nog niet koud deze seniore burger! niet vreemd want de meeste Surinaamse Criminelen(!!) zijn seniore burgers die respect vragen voor hun inzet voor het land maar ze blijven criminele zaken doen. in Nederland ben je pas rond je 67e een seniore burger in Suriname ben je dat al op je 60e. In Suriname heb je duidelijk 2 groepen Seniore Burgers.
    1. De Straatarme Seniore Burgers die hooguit in een gedateerd bejaardenhuis verblijven. En desondanks nog steeds moeten strugelen.
    2, CRIMINELE SENIORE BURGERS die de boel blijven(d) bestelen en leegroven of bedreigen.


    Maak melding
  2. vind het erg triest dat mensen op dei leeftijd stelen om te overleven. wie moet je nu de schuld geven,ik denk dat de samenleving faalt .


    Maak melding
  3. Het is af te keuren dat deze bejaarde heer een hangmat en een ijsbox gestolen heeft, maar in vergelijking met wat ex-politici, die minstens 1 jaar in DNA of de regering gediend hebben, maandelijks, levenslang als tegemoetkoming/pensioen op hun rekening gestort krijgen voor niets doen, is dat niets. Deze ex-politici stelen ook van ons, maar zij worden niet aangehouden of voorgeleid, integendeel lopen deze schurken met een uitgestreken gezicht de respectable burger uit te hangen.


    Maak melding
  4. bronsplein 19 maart 2024 Bij 11:17
    vind het erg triest dat mensen op dei leeftijd stelen om te overleven. wie moet je nu de schuld geven,ik denk dat de samenleving faalt .
    Oooopppppppppppps

    Als hij gezond genoeg is om te gaan stelen, is hij ook gezond genoeg om wat groenten te verbouwen.
    Dus waarom je een rover beschermt?
    Heeft toch niks met sympathie temaken?


    Maak melding
  5. Henkes 19 maart 2024 Bij 12:26
    Het is af te keuren dat deze bejaarde heer een hangmat en een ijsbox gestolen heeft, maar in vergelijking met wat ex-politici, die minstens 1 jaar in DNA of de regering gediend hebben, maandelijks, levenslang als tegemoetkoming/pensioen op hun rekening gestort krijgen voor niets doen, is dat niets. Deze ex-politici stelen ook van ons .
    _+-(-+-+-+-+++++

    Of je veel steelt of weinig, kort of langdurig, de mentaliteit van beiden is dezelfde.
    Alleen, die politicus doet dat met instemming van de maatschappij en die kruimeldief niet. Hoewel de NDP heeft geprobeerd kruimeldiefstal goed te praten.


    Maak melding
  6. Kalibos, uw redenatie is een behoorlijke scheve in mijn ogen. Ik heb er in ieder geval niet om gevraagd om bestolen te worden door overheden, afgezien van het feit dat kruimeldieven van individuen stelen, stelen politici van de samenleving als geheel. In aanzienlijkere hoeveelheden…

    Van een kruimeldief kan men het verwachten, maar van politici gaat men uit van onvoorwaardelijk vertrouwen…


    Maak melding
  7. Ernesto,
    Doe maar geen moeite, want sommigen redeneren alleen maar, zoals het ze uitkomt!
    Het ene moment, gebeurd het met instemming van de maatschappij, waar zij ook deel van zijn en voordat je het weet hebben ze ook twee handen en voeten!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES