zaterdag, april 27, 2024
HomeNieuws uit SurinamePatricia van Ommeren: "Als men NDP geen 22 zetels geeft mag men...

Patricia van Ommeren: “Als men NDP geen 22 zetels geeft mag men zich aanmelden bij het lijkenhuis”

-

Does Travel - naar Suriname

Patricia van Ommeren alias ‘Mama’, bekend in de Surinaamse samenleving als een die-hard lid van de Nationale Democratische Partij in Suriname (NDP), stelt dat indien de paarse partij geen 22 zetels behaald in 2025, het automatisch betekend dat Surinamers moe zijn van het leven. Deze personen mogen zich dan regelrecht aanmelden bij het lijkenhuis/mortuarium.

“Ifi NDP no kon nanga 22 zetels binnen, yu musu sabi tak alla den sma dati lijkenhuis e wakti den. Dat wani taki dati den weri fu libi, den wan dede now”, benadrukte Van Ommeren op D-TV.

Door het beleid dat door de regering Santokhi-Brunswijk in de afgelopen drie jaren is gevoerd is de situatie volgens haar nu al voor velen onhoudbaar. Volgens Van Ommeren geeft god de Surinaamse kiezers de kans om hierin binnen enkele maanden een verandering te brengen.

“Dus als jij zegt dat je deze keer niet voor de NDP gaat stemmen, betekent dat dat je moe bent van het leven en dat je dood wilt gaan. No meki 100 SRD, 200 SRD of alesi law yu”, aldus de politica.

Volgens Van Ommeren heeft de paarse partij inderdaad fouten in het verleden gemaakt, maar deze zullen worden gecorrigeerd om de ontevredenheid bij bepaalde leden weg te nemen. “Alle mensen maken fouten, maar wanneer die fouten worden gemaakt moeten die worden gecorrigeerd”, aldus de NDP’er.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

34 REACTIES
  1. Mama go dok yere. Paars mag ook opdonderen naar het vergeet hoek, jullie hebben dat land totaal vernietigd.
    Vhp met zijn nepotisme kan ook opdonderen en ik wil niet eens beginnen met zelf proclaimed koning van de Apob.
    Ik ga wel stemmen, maar voor een kleinere partij. Is het las sten misschien maar is mijn lassie.


    Maak melding
  2. @@@Sabaku
    Ik houd het niet ervan om mensen zeer neerbuigend te tokkelen. Maar Patricia gaat wel een brug te ver met het word ,,lijkenhuis,,.
    Ik kan maar één opmerking maken.
    Dan ligt zij namelijk daar met haar billen omhoog.


    Maak melding
  3. Oostburg kletst ook weer op youtube met een tirade van ruim 5 kwartieren enfin infeite zijn het er hooguit 3 want hij praat met de snelheid van een zeilschip in een ondiepe lagune. De VHP personen krijgen er met naam en toenaam van langs. Ik twijfel aan zijn mentale gezondheid. ik moet denken aan de vermaningen die hij mw Bottse toebeet om even later zijn verontschuldigingen te maken. ik ben bang dat zn beste vrienden hem heel gauw tot de finale orde zullen roepen. Zijn complot theorieën zijn best heavy.
    kortom de ratten hebben het druk met het verspreiden van hun bakbacillen in aanloop naar mei 2025. Ik ben bang dat er velen uit Suriname hun hoofd binnenkort weer in Nederland, Belgié en Frankrijk tot rust zullen brengen.


    Maak melding
  4. “Dat wani taki dati den weri fu libi, den wan dede now” 🙂 🙂 Luku a sma oppervlakte; todo postuur >> dat ju kan dede efoe ju no jang moro minder staat in elk geval vast >> inderdaad eerder:>>dankzij chan joe e libie ete 🙂 🙂


    Maak melding
  5. Debby, wat ik vooral zie, is een NDP-trol genaamd, Van Ommeren die overuren maakt met een ideologie van de ‘koude grond’, die gepaard gaat met een dusdanig bombastisch taalgebruik, dat niet zou misstaan in een goedkope gangsterfilm. Een film die niet alleen misdadig slecht is, maar ook waarbij ieder soort van samenhangende regie ontbreekt en met een heel voorspelbare afloop, die het ’t afkijken niet waard is.

    Deze vrouw die de indruk wekt onder invloed te zijn van een of ander geest(op)verruimend middel, heeft ontdekt dat een strohalm geen houvast biedt en daarom maar een God aanroept, als een misdadiger, die om vergiffenis vraagt…


    Maak melding
  6. Ze wakkert racisme en discriminatie aan. Het volk wordt door deze fascist op een behoorlijke wijze geïntimideerd waarschijnlijk ingegeven door haar onderontwikkelde persoonlijkheid.


    Maak melding
  7. Waw zo denigrerend spreken over je kondre-sma, is een halte te ver gezocht. Niet iedereen is academisch geschoold en zou zeer aanbevolen zijn om iedereen in zijn of haar waarde te laten. Verder iedere picolet of twa twa fluit op zijn eigen fasi.


    Maak melding
  8. Dikie boloe, ocer wordt lijkenhuis in 2025. Jij in de 1e kist, jo paarse sebrefata, bongrobita. Asedje. Zg adviseur. Voormalig wc schoonmaakster in ocer. Aanhangster van de gevluchtte veroordeelde massa moordenaar DiDiBri.


    Maak melding
  9. Deze domme trol werd bij haar aanstelling als beleidsmedewerker met veel gejuich door de welbekende pseudo econoom onthaald.
    Ben benieuwd hoeveel beleidsstukken ze in al die jaren heeft opgesteld, laat me raden,…0.000!


    Maak melding
  10. Bolu heeft zeker een bolus in haar hoofd. Ongefundeerde uitspraken als deze kunnen alleen maar het gevolg zijn van encefalitus bolus. Als gevolg van lekkende darmen wordt het immuunsysteem geactiveerd en gaat het hersenweefsel aanvallen. Hierdoor raken delen van de hersenen beschadigd en ontstaan er klachten, met als resultaat ongefundeerde uitspraken.


    Maak melding
  11. WAT 18 maart 2024 Bij 01:09
    Je opmerking moet nog beoordeeld worden
    de ndp en hun aanhangers zullen de uitspraak van hun moeder p.v.o wel bevallen , zij gaan alvast honderden lijkenhuizen en honderden crematoriums uit de grond stampen , eindelijk gaan ze aan het werk


    Maak melding
  12. Mensen gaan toch niet nogmaals stemmen op de VHP terwijl bijna een kwart van de scholieren niet meer naar school gaat. Oorzaak van het grote verzuim is de ellende die de VHP heeft veroorzaakt.


    Maak melding
  13. RobG 18 maart 2024 Bij 17:57
    Mensen gaan toch niet nogmaals stemmen op de VHP terwijl bijna een kwart van de scholieren niet meer naar school gaat. Oorzaak van het grote verzuim is de ellende die de VHP heeft veroorzaakt.
    =============================

    RobGay alsjeblief zeg, je zit weer te zwetsen over de VHP.
    De oorzaak ligt bij die afgod van je….die 4 miljard Amerikaanse dollars heeft laten “verdampen”, ruim voordat Santokhi het voor het zeggen kreeg..


    Maak melding
  14. Soema Bali Boe 18 maart 2024 Bij 17:06
    Als men DIKKIE Bolu geen 22 stokslagen op haar DIKKE kont geeft,mag men zich aanmelden bij het lijkenhuis.

    Of haar bakasani aan muzikanten ter beschikking stellen om daarop de bongo te spelen. Echoed geweldig


    Maak melding
  15. Deze grote homp vlees kan het niet helpen, door de jaren teveel nep Johnny Walker met de gevluchte moordenaars gedronken en nog steeds dronken. D.TV is van een Ndp loyalist en reporter en verslaggever Jerrel Harderwijk de giegeldoos die geeft aan dit soort figuren alle gelegenheid om hun onzin uit te kramen. Foei Jerrel iedereen dacht dat wordt een goeie maar je doet je voor als een gotro journalist. Je bent er altijd als de kippen erbij als je de Ndp kan promoten en de mooi boy kan uithangen zonder een tegenvraag of doorvragen. Heb je dat niet geleerd op de journalisten opleiding. ???


    Maak melding
  16. RobG 18 maart 2024 Bij 17:57
    Mensen gaan toch niet nogmaals stemmen op de VHP terwijl bijna een kwart van de scholieren niet meer naar school gaat. Oorzaak van het grote verzuim is de ellende die de VHP heeft veroorzaakt.

    robje g, jij raakt in paniek , jij dwaalt , jij weet dat de ndp niet meedoet met de verkiezingen , omdat ze voor oktober 2024 geen nieuwe voorzitter hebben , en robje g de uitspraken van jou moeder p.v.o. zal zeker de nekslag worden van jou ndp


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES