zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentAruna staat in de finale van 'Heel Holland Bakt'

Aruna staat in de finale van ‘Heel Holland Bakt’

-

Does Travel - naar Suriname

Vanavond is de finale van het TV programma ‘Heel Holland Bakt’ te zien op de Nederlandse TV. Een van de drie finalisten om de felbegeerde titel ‘De Beste Thuisbakker van Nederland’ is Aruna Sitaram-Thakoersingh woonachtig in Lelystad.

De in Suriname geboren Aruna wist eerder met een indrukwekkend spektakelstuk van Surinaamse lekkernijen een plek in de finale van Heel Holland Bakt te behalen.

Ze besloot voor de eerste keer bara’s te maken, een uitdaging op zich, en combineerde deze met zelfgemaakt bladerdeeg, pasteitjes, fiadoe, eksi koekoe, Surinaamse puntjes, masala kip, komkommer op zuur, tomatenchutney, dawet en kaasstengels.

De drie finalisten Tim, Aruna en Susan halen vanavond nog één keer alles uit de kast om de jury te overtuigen van hun bakkunsten. De finale van Heel Holland Bakt zie je vanavond, zondag 17 maart 2023 vanaf 20.23 uur bij MAX op NPO 1.

UPDATE: De finale van het elfde seizoen Heel Holland bakt is zondagavond uitgelopen op de ‘allermoeilijkste beslissing’ ooit voor de jury van de NPO 1-show: Aruna Sitaram won!

Aruna met haar winnende taart –  © NPO/Omroep Max: Elvin Boer

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. HÈ…HÈ..HÈ……Speciaal voor:

    “Leny 17 maart 2024 Bij 18:15
    Wat leuk joh op naar de finale Aruna ….”

    Voor jouw informatie: Aruna STAAT in de finale!!!!!!!! (GEEN TOEKOMSTIGE MAAR………TEGENWOORDIGE TIJD)!!!!!!

    Gelukkig is er nog een bepaalde groep van Surinamers in het buitenland, die ook individueel POSITIVITEIT uitdragen ipv de vrijwel altijd negatieve berichten afkomstig van****……


    Maak melding
  2. Xavier ‘d Lorean, ik weet zeker dat Aruna op een andere, niet racistische golflengte fuctioneert als jij. Zij heeft namelijk de finale gehaald met produkten die hun oorsprong hebben in meerdere Surinaamse culturen: bara’s (Hi), bladerdeeg (EUR), pasteitjes (Cr), fiadoe (Cr), eksi koekoe (Cr), Surinaamse puntjes (Ch), masala kip (Hi), komkommer op zuur (Ch), tomatenchutney (Hi), dawet (Ja) en kaasstengels (Nl of Fr) en niet alleen met produkten uit Hindoestaanse (Hi) keuken, zoals jij zou hebben gedaan.


    Maak melding
  3. Ik hoop van Harte dat ze de winaresse wordt maar toch vindt ik masala kip het lekkerste gerecht van hindustani die pasteitjes heb ik mijn twijfels over en die andere een zoetigheid ook Maar un ganador tini🤗😘


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES