dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSchietpartij nabij hotel aan de Waterkant

Schietpartij nabij hotel aan de Waterkant

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen nacht heeft zich een schietpartij op straat voor een hotel aan de Waterkant in Suriname voorgedaan, waarbij vermoedelijk één persoon gewond is geraakt.
 
Opvallend in deze zaak is dat de Surinaamse politie geen van de partijen ter plaatse heeft aangetroffen.
 
Op vastgelegde camerabeelden is te zien dat twee mannen voor het hotel op straat stonden te praten toen er plotseling op hen werd geschoten. Even daarvoor was een zwart gelakt voertuig bij de drive-thru van KFC gestopt. De schutter stapte uit het voertuig en liep richting het hotel waar hij op de mannen begon te schieten.
 
Één van de twee mannen trok meteen een vuistvuurwapen en beantwoorde het vuur (foto). Er ontstond een schotenwisseling tussen beide partijen. Kort daarna verlieten de partijen de plaats in een onbekende richting in hun voertuigen.

De politie werd over het geval gealarmeerd en kwam ter plaatse voor het instellen van een onderzoek. Er zijn een aantal hulzen aangetroffen en in beslag genomen. Een voertuig dat langs de weg stond geparkeerd kreeg een kogel inslag.

Vermoedelijk is iemand daarbij geraakt, getuige de bloedsporen die door de politie van Centrum werden aangetroffen.

Op het moment van schrijven heeft niemand zich nog bij de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis aangemeld met een schotwond. De politie vermoedt dat het om een afrekening gaat.

De redactie verneemt dat de zaak inmiddels door bureau Centrum is overgedragen aan de collega’s van Kapitale Delicten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. @@@Ernesto
    Ik geef je overal gelijk.
    Alleen het voorbeeld van Wilders is incorrect. Wilders is een politicus van hoog niveau. In mijn ogen wat hij voor het land gezegd en gedaan heeft is kwalitatief zeer te waarderen. Waarom moeten we andere mensen van het buitenland naar mij land halen of toe laten als oorlogsvluchtelingen of politieke vluchtelingen, terwijl ons eigen mensen geen huis kunnen krijgen en geen banen meer zijn. Dan zeg ik ook rot op!!
    Wilders doet niet anders dan zijn eigen bevolking eerst!!!
    Jij zou toch ook ook eigen gezin vóór laten gaan.


    Maak melding
  2. Faya Mang, het tekort aan huizen is niet de schuld van de vluchtelingen, maar van slecht beleid. Afgezien daarvan is Wilders een racist pur sang en verketterd alles wat islamitisch, zwart of niet in zijn rechtse straatje past. De PVV is niet anders, dan een verkapte extreemrechtse Knesset (joods-Israëlisch parlement) in Nederland.

    Iedereen in zijn partij heeft een joodse achtergrond en zijn jarenlang gesteund door de meest rechtse Israëlische types, die geen boodschap hebben aan meer dan 13.000(!) kapot gebombardeerde Palestijnse kinderen!

    Wilders vertegenwoordigd een ideologie, die veel verder gaat dan woningtekort. Er is bijna geen partij die met hem wil regeren, want bijna al zijn partijstandpunten zijn tegen godsdienstvrijheid of tegen de Nederlandse grondwet. Er gaat een soort van regering gevormd worden, maar niet met Wilders als premier, want dat is voor de meeste partijen toch een brug te ver…!


    Maak melding
  3. Mama sranang, als u op reis zou gaan, naar de door u opgenoemde landen, dan zult u tot uw verbazing constateren dat Suriname daarbij vergeleken, een paradijs is. Het kan dus véél erger…! (Niet om dit goed te praten, natuurlijk…)


    Maak melding
  4. Dank je wel Xavier, we doen ons uiterste best…! Alles beter dan Libië, Pakistan of Haïti…!
    Gelukkig gebeuren dit soort dingen niet daar bij jou, in het land van Holleeder, Taghi, Hells Angels, Satudarah, kinderverkrachters, racistische politieagenten en niet te vergeten: Geert W(Milders) en consorten…! Het ga je goed…!


    Maak melding
  5. Suriname een paradijs?.. Het moet niet gekker worden!
    Is een zwaar racistisch land waar dieven en rovers vrijspel hebben, een meervoudige moordenaar op de vlucht is geslagen, door- en door corrupt land met als vice president een ex bankrover die door Ned. en Frankr. veroordeeld is voor drugshandel.


    Maak melding
  6. …(bijna) alles beter dan Libië, Pakistan of Haïti…!

    Ondanks de te nemen obstakels, bestaat er toch nog een beetje ‘paradijs’ in ons prachtige tropisch regenwoud, met het grootste aantal beschermde vogelsoorten ter wereld, anaconda’s, jaguars en overweldigende natuur…hopelijk blijft het nog een hele tijd in stand…!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES