woensdag, mei 8, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVracht pick-up stond stil om te wachten op vuilniswagen

Vracht pick-up stond stil om te wachten op vuilniswagen

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van West- Suriname heeft het geval waarbij een bromfietser donderdag tegen een stilstaand vrachtvoertuig knalde en kort daarna kwam te overlijden, nader onderzocht.

Daaruit is gebleken dat de chauffeur de vracht pick-up ter hoogte van de kruising gevormd door de Soekramsing- en de Diwanistraat tot stilstand bracht, om de Diwanistraat in te slaan.

Hij kon dat echter niet meteen doen, aangezien een vuilniswagen bezig was met de vuilophaal in voornoemde straat. Terwijl hij stond te wachten, hoorde hij plotseling een harde knal aan de achterzijde van zijn voertuig.

Toen hij uitstapte zag hij dat de bromfietser B.A. de stilstaande pick-up van achteren had aangereden. Door de slag viel de bromfietser op het wegdek en liep letsel op over zijn hele lichaam.

Het verkeersslachtoffer was niet aanspreekbaar en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Munga Medisch Centrum alwaar hij kort na aankomst het leven liet.

De pick-up bestuurder die niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmend middel verkeerde, is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het ontzielde lichaam van B.A. is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

De politie van het bureau Nieuw Nickerie is belast met het onderzoek van deze aanrijding.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Heel treurig voor de bromfietser en zijn nabestaanden, maar de pick-up bestuurder heeft totaal geen schuld aan dit ongeluk. Waarom.zijn rijbewijs werd ingevorderd komt bij mij vreemd over (tenzij dit routinematig gebeurd bij elk ongeval) en hopelijk krijgt hij zijn rijbewijs snel terug van de politie.


    Maak melding
  2. Het zou kunnen dat de pick-up heel abrupt tot stilstand is gekomen, waardoor de bromfietser geen gelegenheid meer had om tijdig af te remmen. Het blijft een vaag verhaal en vooral heel erg triest, dat zijn leven zo heeft moeten eindigen…R.I.P.


    Maak melding
  3. Ernesto, dat de pick- up abrupt stopte lijkt me onwaarschijnlijk;
    1. het gebeurde allemaal op.een kruising.
    2. de pick-up ging de bocht om.
    3. de pick-up stond stil (zegt de bestuurder) toen hij plotseling een harde knal hoorde.
    Al was de laatste bewering niet waar, dan nog had het niet mogen gebeuren dat een bromfietser een kruising met zo’n grote snelheid wil overdteken dat hij een afslaande vrachtwagen niet ziet en van ACHTEREN aanrijdt. De bromfietser heeft waarschijnlijk, als gebruikelijk, veels te hard en roekeloos gereden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES