zaterdag, april 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameFirst lady naar Miami voor overdracht voorzitterschap SCLAN

First lady naar Miami voor overdracht voorzitterschap SCLAN

-

Does Travel - naar Suriname

Op donderdag 7 december werd first lady van Suriname Mellisa Santokhi-Seenacherry tijdens een virtuele bijeenkomst gekozen tot voorzitter van de Spouses of Caricom Leaders Action Network (SCLAN) en de first lady van de Bahama’s, Ann Marie Davis tot vicevoorzitter.

Op woensdag 14 maart reist Santokhi-Seenacherry naar Miami af voor de officiële overdracht van het voorzitterschap door Rossana Briceño, first lady van Belize, die voor de afgelopen twee jaren heeft gediend als voorzitter.

“Het is voor mij een genoegen deze organisatie te mogen leiden voor de komende twee jaren. Ik bedank de uittredende voorzitter Briceño voor haar bewezen diensten. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met de nieuwe vicevoorzitter en de rest van het team en samen zullen wij de organisatie nieuw leven inblazen”, aldus de Surinaamse first lady.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Om first citizen/president van een land te worden moet je je hersens gebruiken om gekozen te worden. Alhoewel onze first lady bewezen heeft een goed stel hersens te hebben, is het geen vereiste om hersens te hebben om first lady/first gentle man te zijn. Om first lady/g.m. te worden is het voldoende als je officieel tafel en bed deelt met the first citizen. Ik moet er niet aan denken dat we eens opgezadeld worden met een first lady/g.m., die alleen goede bed- en geen goede tafelmanieren heeft. Om dat risico zo klein mogelijk te houden, stel ik voor dat first ladies (of first gentlemen), waar wij immers niet voor gekozen hebben, zich alleen bezighouden met het reilen en zeilen in hun eigen woning of met de (oude) baan, die ze reeds hadden of waar ze voor opgeleid zijn.


    Maak melding
  2. Wat is dit nou voor flauewkul van deze naaidoos.
    Overdracht kan digitaal worden gedaan.
    Land is naar de kloten en het enige wat deze mensen willen is zoveel mogelijk uitlandig zijn, maar ze houden wel heel veel van Suriname, My ass.
    i rest my case.


    Maak melding
  3. Vriendjespolitiek
    Leden van het kabinet zijn vooral bezig met het benoemen van vrienden en familie op belangrijke posities, terwijl Santokhi juist had beloofd daar een einde aan te maken. “Een van de eerste dingen die hij deed was zijn vrouw lid maken van de raad van commissarissen van het staatsoliebedrijf. Ze voldeed niet eens aan de voorwaarden: ze was te jong. Maar voor haar werden de regels aangepast.” Bron: RTL Nieuw, 13 augustus 2022.

    Als men van meet af aan al valsspeelt, dan is het niet zo verwonderlijk dat men op den duur, de schijn tegen heeft! Noem het ‘jaloezie’; ik noem het de waarheid, ‘als een koe!’


    Maak melding
  4. Het zou van intelligentie getuigen om inhoudelijk op het artikel te blijven reageren zoals ook WTK het in hun “code of conduct” heeft opgenomen, in plaats van elke keer weer met ongenuanceerde prietpraat proberen mensen de maat te nemen en anderen onderuit te halen met je krabben mentaliteit. Geen wonder dat Suriname met zulke mensen geen stap vooruit is gekomen afgelopen decennia.
    Vriendjes politiek is van alle tijden en zolang er niet op beestachtige wijze van land en volk wordt gestolen en de President de rotzooi van een ander blijft opruimen is er wat mij betreft niets aan de hand.
    Maar nee het is niet een President naar je smaak dus blijf je maar BS produceren hier.
    Succes ermee…..


    Maak melding
  5. Mijns inziens getuigd het pas echt van intellect, om de ‘Hollandse maat’ ook toe te passen als het, in sommige gevallen, ‘Surinaamse metingen’ betreft. Meten met twee maten leidt tot twee verschillende uitkomsten, wat weer leidt tot verwarring…hetgeen dat in Suriname in overvloed aanwezig is en wat de toch al overdadige onverschilligheid, nog weliger doet tieren…

    Hoe goed de bedoelingen ook zijn van de ‘helers’, ze blijven erger dan de ‘stelers’…!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES