zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrie verdachten bromfiets diefstal na ernstige waarschuwing heengezonden

Drie verdachten bromfiets diefstal na ernstige waarschuwing heengezonden

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen weekend de verdachten A.C. (15), I.R. (18) en G.R. (21) aangehouden voor diefstal van een bromfiets.

Op zondag 25 februari deed de benadeelde Jomairo aangifte bij de politie van Groningen van diefstal van zijn bromfiets. Hij verklaarde dat hij op zaterdag 24 februari naar een evenement was te Grankreek, in het district Saramacca.
 
Hij had zijn bromfiets tegenover het voetbalveld waar het evenement werd gehouden, op een erf geparkeerd. In de vroege ochtend van zondag 25 februari zag hij zijn bromfiets echter niet meer op het erf. Vervolgens deed hij het politiebureau te Groningen aan voor aangifte.
 
Naderhand werd door de politie van Santodorp informatie verkregen over de diefstal en de mogelijke daders. De informatie werd uitgewerkt en het bleek dat die inderdaad op waarheid berustte. Na de verkregen informatie werd het onderzoek overgenomen door de politie Santodorp en gewerkt aan de opsporing van de daders die te Bernharddorp wonen.
 
Afgelopen zaterdag 9 maart werden de verdachten I.R (18) en G.R (21) op hun woonadres te Bernharddorp aangehouden. Na de aanhouding werd een derde verdachte A.C. in beeld gebracht  en aangehouden.

Op aanwijzing van de verdachten is de gestolen bromfiets aan de Tout Lui Foutweg aangetroffen en in beslag genomen. Alle verdachten zijn na een ernstige waarschuwing heengezonden door de Surinaamse politie. De bromfiets is intussen afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Hij heeft geluk dat d3 bromfiets niet in stukken is terg gevonden.en meneer de eigenaar ,wie laat in godsnaam naam een brom op het erf staan we leven niet in 1930 waar d3 dieven niet speelde n je bent een rund als je met vuurwerk stund


    Maak melding
  2. Met een ernstige waarschuwing heengezonden? Op zo’n manier zorgt de politie ervoor dat we in de toekomst verzekerd zijn van een nieuwe bende BBB boeven (Brampie, Bordo, Boefie. Bauva, Bouta en Brunsie)


    Maak melding
  3. We kwekie foe-foermang
    ien a kondre…
    We weten dat het OM het druk heeft maar dat is geen reden om dieven met een ‘ernstige waarschuwing’ heen te zenden. Waar is de grens…?
    Troe troe bakba kondre!!


    Maak melding
  4. Misschien was de ernstige boodschap wel: “leer groot te denken, als Nickerianen; steel voortaan een hele hoop en dan tijdig op de vlucht slaan, als de grond te heet wordt onder je voeten”…!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES