zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentMuziekformatie Express aangekomen in Suriname; welkomstparty zaterdag 16 maart

Muziekformatie Express aangekomen in Suriname; welkomstparty zaterdag 16 maart

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende muziekformatie Express uit Nederland is donderdag in Suriname aangekomen en helemaal ready voor hun welkomstparty op zaterdag 16 maart bij Roeli’s Event Venue te Magenta.

De line-up voor die avond ziet er veelbelovend uit; naast Express is ook Lady Sanjana uit Nederland van de partij. Verder staan Rohied Chan uit New York en Devanand Gattoo uit Trinidad live on stage in Suriname, om een legendarische show weg te geven.

Maar dat is nog niet alles; Shivish Somai een veelbelovende naam in de Hindoestaanse music scene, zal als special act zijn bijdrage leveren met zijn hit song RUPA!

De organisatie ligt in handen van Anything International & Master Entertainment, die het publiek een internationale setup garanderen met een prachtige lichtshow van Roeli’s Lighting, sound van de welbekende Manoj Sound Service en een special effect show van The Confettimaker.

Bel voor meer info en VIP kaarten +5978953658.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Gelukkig dat er nog vele Surinamers zijn die zich bekommeren om het leed van hun landgenoten.De muziekband gaat de economisch gemartelde mensen enige vertier bezorgen. Het leven voor het volk in Suriname is niet zo eenvoudig. De armoede waarin Santokhi de mensen heeft gestort is zeer triest om aan te zien.


    Maak melding
  2. RobG, voor de tientallen gemartelde en de door Bouterse vermoorde mensen heeft het geen nut meer…na heel wat bitterheid, nu de broodnodige zoetigheid…voor de overlevenden…!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES