dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBewakers crematorium gekneveld achtergelaten na overval

Bewakers crematorium gekneveld achtergelaten na overval

-

Does Travel - naar Suriname

Bij het crematorium aan de Sophie Redmondstraat in Suriname, zijn twee bewakers in de nacht van donderdag op vrijdag overrompeld en gekneveld achtergelaten.

De twee bewakers van 72 en 43 jaar waren in diepe rust toen zij wakker schrokken door gestommel. Ze werden gelijk overrompeld door twee gemaskerde mannen, van wie een gewapend was met een vuistvuurwapen en de ander met een scherp voorwerp.

Nadat de mannen gekneveld werden middels stroomkabels, werd in een kantoor ingebroken en daar alles overhoop gehaald. Een dvr box van het camera systeem en een mobiele telefoon van een van de bewakers, werden meegenomen door de verdachten.

Nadat een van de bewakers zich kon bevrijden werd de Surinaamse politie gealarmeerd. De mannen liepen tijdens de beroving geen letsel op maar klaagden van pijn aan hun handen en voeten.

Van de verdachten ontbreekt nog elk spoor. De politie van bureau Munder heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Op staande voet ontslaan deze wachters ,zij komen om te slapen, maar de wacht houden, ho maar, al slapende geld verdienen, ja dan krijgen ze dat.


    Maak melding
  2. Bewakers mogen slapen als ze met hun tweeen zijn kunnen ze om de wisselen beetje slapen .een slaap de andere de wacht houden.
    En niet bijde slapen want dan is er geen sprake van bewaken
    Zo moest ik een direkteur huis bewaken .in plaats van dat ik huis en erf moest bewaken ,ging de direkteur mij bewaken of ik sliep,in ochtend uren sloop hij uit huis kwam stiekem voor mij staan en zei ik slaap.wel wel ik heb alleen gexegd ik slaap niet ik hoorde u hoe u slopen bij mij kwam dat VAN MIJ ZIJDE AAN U IK HELEMAAL AFKEURT.IK MOEST ME VERWEREN WAAROM IK DAT ZEI.IK ZEI AL IS HET HUIS EN ERF VAN HEM MAAR OP DAT MOMENT BEN IK VERANTWOORDELIJK WAT OP ERF GEBEURT.HIJ MAG NIET ZONDER TOESTEMMING VAN MIJ OP ERF ZOMAAR KOMEN.STEL HIJ GEGEIZELT IS DOOR INDRINGERS DEZE SAMEN MET HEM DE BEWAKERS KON VINDEN OM UITTESCHAKELIJKEN DUS HIJ MAG NOOIT DAT DOEN.WEL WEL HIJ VOND IK BRUTAAL BENT IS ZIJN ERF EN HUIS DAN VIND IK WAAROM HIJ DAN BEWAKERS INDIENST NEEMD OM HUIS TE BEWAKEN .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES