zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentWelles heeft besloten om Suriname te blokkeren op zijn sociale media

Welles heeft besloten om Suriname te blokkeren op zijn sociale media

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende acteur en comedian Ruben Welles heeft vandaag laten weten dat hij na maanden van overweging heeft besloten om Suriname te blokkeren op zijn sociale media.

In een verklaring geeft Welles aan dat hij hiertoe besloten heeft, omdat hij merkt dat zijn content niet meer in lijn is met de Surinaamse bevolking.

“De dingen die ik graag doe worden vaak negatief besproken, wat veel onrust veroorzaakt in de samenleving en het moeilijk maakt om creatief te zijn. Het zijn slechts enkele individuen die zich zo sterk focussen op alles wat ik doe, waardoor ik mezelf niet meer kan zijn”, schrijft hij vandaag.

Hij geeft verder aan dat het als creatief persoon met veel liefde en ideeën, frustrerend is om te merken dat negativiteit wordt geaccepteerd als normaal in Suriname. “Ik wil me liever richten op een andere fanbase die meer ontwikkeld is en kritisch nadenkt voordat ze negatief reageren”, aldus Welles die besluit met:

“Het belemmert niet alleen mij, maar ook anderen. Daarom neem ik afstand van mijn carrière in Suriname en zal ik mijn focus verleggen naar het buitenland, waar er meer waardering is voor artistieke expressie en waar men op een ander niveau handelt.”

In een reactie aan de redactie van Waterkant.Net zegt Welles dat hij 86.000 Surinamers heeft geblokkeerd en dat het jammer is dat het zover moest komen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Zoals Jörgen Rayman ook zei, is dat Surinamers, ‘de gunfactor’ missen. Afgunst ten top!

    Terwijl ze de witte man en de hindu ophemelen, breken ze elkaar onderling net zo hard af…! (Uitzonderingen daargelaten)…


    Maak melding
  2. Eigenlijk moet je geloof in jezelf hebben en echt afgunst is er altijd kom ik zelf in de familie tegen ,ben een gewoon mens hoor maar ga gewoon, maar ga gewoon door met mijn eigen leven.


    Maak melding
  3. Doet me denken aan;
    In 1974 was ik voor de bigi yari van mijn vader in Suriname. Een buurjongen van mij zei dat hij naar Nederland (Limburg) kwam om er te wonen. Hij ging zeker niet naar Amsterdam of Den Haag omdat hij zo ver mogelijk van andere Surinamrrs wilde zijn, die gaven Surinamers een slechte naam in Nederland. Na een jaar kwam ik die grappenmaker tegen op Kwakoe. Ik vroeg hem hoe het met hem ging in Surinmerloos Limburg. Zijn rractie; Limburg? No man, ik woon niet meer in Limburg, ik woon al 6 maanden in de Bijlmermeer in GROENEVEEN. In Limburg kwam ik nooit Surinamers tegen. Over 6 maanden wil ik Welles weer spreken, met zijn onzin dat hij heel Suriname gaat blokkeren.


    Maak melding
  4. Ernesto 13 maart 2024 Bij 00:28
    Henkes, ik ben het vaak met u eens, maar nu bent u appels met peren aan het vergelijken…!

    inderdaad , henkes is al een ouwe , maar kwam jij die knul voor of na de bijlmerramp van 1992 tegen , toen werd de flat groeneveen en klein kruitberg getroffen door een neergestort vliegtuig triest 39 doden


    Maak melding
  5. Welles jij hebt groot gelijk. Behoor niet tot de KRABOES in die Bari. Kijk maar naar het commentaar van de vele adviseurs hier op dit forum….dan moet je springen van de brug en zoek je weer eens aandacht. Men pretendeerd beter te zijn dan de ander.So..So..achteruitgang ding go har joe zakka…kijk maar naar het beleid van deze waardeloze regering…door advies op maat van de ezels is er geen visie en dus geen vooruitgang. So so Sma torie.
    Ik wens jou heel veel SUCCES in het buitenland. Go for it.


    Maak melding
  6. Bezint eer gij begint,want hij is ook heel erg geweest om teske te laten blokkeren.ik hoop dat hij rust heeft gevonden want een geliefde vergeet je nooit..


    Maak melding
  7. En toch openen ze doneerpaginas als ze ziek worden terwijl oudjes uitgeknepen worden of uiteindelijk ziek en verzwakt sterven in erbarmelijke omstandigheden.
    Shame Shame Shame


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES