dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMIA zoekt jeugdige daders inzake brute verkrachting meisje

MIA zoekt jeugdige daders inzake brute verkrachting meisje

-

Does Travel - naar Suriname

Inspecteur van politie in Suriname Henry Kia, tevens Coördinator landelijk buurt managementteam, heeft laten weten dat er momenteel een filmpje circuleert, waarin twee jeugdigen bezig zijn een meisje te verkrachten op een zeer wrede wijze.

“Een jongen houdt dat meisje met zijn beide benen in een wurggreep terwijl hij haar mond dichtdrukt. De andere is bezig te penetreren en op momenten lukt het dat meisje dat duidelijk vecht tegen de aanranding, om te schreeuwen” liet de inspecteur weten.

Dat meisje bleek volgens hem ook heel erg moe te zijn. Een ieder die informatie heeft met betrekking tot deze wrede daad wordt gevraagd contact met hem op te te nemen. Dat kan ook anoniem via het Meldpunt Informatie Anoniem (MIA).

MIA lanceerde vandaag namelijk de RED ALERT inzake de daders van deze gruwelijke daad en doet een beroep op de maatschappij om de daders te identificeren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. De politie moet gewoon geld beschikbaar stellen als beloning.In deze crisistijd zijn er genoeg mensen die extra geld goed kunnen gebruiken.De daders zijn dan snel opgespoord.


    Maak melding
  2. @ Debby / alias RobGay

    1000% met je eens, deze klootzakken moeten ze
    met de grond gelijk maken !!!!!!!! Ze mogen zich
    niet kunnen vermenigvuldigen, ze gaan alleen
    kleine Jack the Rippers produceren !!!

    sari tori
    Jacko

    Jacko


    gemodereerd
  3. Wat geld beschikbaar stellen? Ieder mens met een geweten, die weet wie de daders zijn, zou die informatie gratis moeten delen met de politie.


    Maak melding
  4. JZwartmans 13 maart 2024 Bij 00:34
    @ Debby / alias RobGay

    met jou eens , [robje g/ debby] hij is ook geen zuivere koffie , het zal ons niet verwonderen dat hij die jonge ratten kent , ratten jong of oud moeten verdelgd worden


    Maak melding
  5. “en doet een beroep op de maatschappij om de daders te identificeren” hoe? je ziet maar een klein stuk van de dader op die foto. misschien duidelijkere screenshots van dat filmpje maken… en waar is dat filmpje in circulatie? het verspreiden en delen van dat filmpje is ook zwaar strafbaar en met medewerking van de telecom providers moet de politie daar ook werk van maken! ik wens die jongedame veel sterkte en hoop dat ze degelijke begeleiding krijgt.


    Maak melding
  6. Daarom zeiden mensen vroeger dat jongeren veel met ouderen moeten omgaan. Van wie moeten ze anders leren wat goed of slecht is? In ieder geval niet van social media.


    Maak melding
  7. Dit bericht is een beetje verwarrend en ook niet conform wat je zou mogen verwachten van de officiele kanalen. Een video waar er seks wordt bedreven en waar iemand schreeuwt en verzoekt om te stoppen is voor mij nog niet een verkrachting. Een verkrachting is het als het slachtoffer bevestigd wat er op de video te zien is. Ik lees nergens dat er aangifte is gedaan en ook lees ik niet dat slachtoffer hulp heeft gezocht. Vaak gaan de zogenaamde slachtoffers pas naar de politie of vertellen ze hun ouders wanneer de video is uitgelekt. Als er geen video wordt uitgelekt zeggen ze niks en gaan ze door om seks te hebben met de daders. De hele Surinaamse maatschappij is verziekt.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES