woensdag, mei 1, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDesi Bouterse nu ook op Interpol Red Notice lijst

Desi Bouterse nu ook op Interpol Red Notice lijst

-

Does Travel - naar Suriname

Het Openbaar Ministerie (OM) in Suriname heeft laten weten dat zij een officieel proces in gang heeft gezet om gebruik te maken van het instituut Interpol, voor de internationale signalering van de veroordeelden Desire Delano Bouterse en Iwan Leendert Dijksteel.

Op nationaal niveau werden zij reeds opgespoord op bevel van de Procureur – Generaal en nu staan ze ook op de Red Notice lijst van Interpol.

Het Surinaamse OM roept de medewerking in van het publiek en de internationale gemeenschap om informatie te verstrekken over de huidige verblijfplaats van de genoemde veroordeelden.

Individuen die relevante informatie hebben, kunnen contact opnemen met de Militaire Politie afdeling Recherche via het telefoonnummer 477642/ 472221, het Command Center op 115, of het Interpol General Secretariat.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

25 REACTIES
  1. die bouterse staat nu op interpol red notice , wat moet dit voorstellen , weer een aanfluiting van het paarse OM , die laffe hond zit gewoon hier in suriname en lacht iedereen uit , hij vindt het prachtig dat hij op die lijst staat , hoefdraad kwam niet op die lijst , omdat hij de pijp uit is


    Maak melding
  2. De interpol agenten zijn al in Suriname in burger kleding. Duurt niet lang voor hij ook achter de tralies verdwijnt. Hiermee bevestig bouterse dat hij wel degelijk de moorden heeft gepleegd en dat hij lak heeft aan wet en recht. Hij heeft het zelf tot een politieke rechtzaak gemaakt. Voor gratie kan hij het vergeten. Want voor meervoudig moorden is er geen gratie.


    Maak melding
  3. Ook in Suriname moet naar wanted ea worden uitgekeken, waar hi/ zij zich in een hol/en schuil houd(t)/ en met (de )andere (8 December 1982 ) gevluchten (veroordeelden).

    in Suriname is met heel snel als het gaat om historische bamen van oa straten in Paramaribo – Suriname andere familienamen te geven.

    Hoe lang gaat het nog duren voordat de criminele familienaam ddb van de vierbaansweg wordt verwijderd en een degelijke familienaam
    krijgt.

    Ik denk dan aan personen als oa,
    – dr. Johan Ferrier weg,
    – drs. Derek Ferrierweg,
    – drs Eduard Jhairapweg,
    – Baron, Boni, Joliceurweg,

    Of gewoon Srananpasi


    Maak melding
  4. Achterkamers zijn er al afspraken gemaakt. Als hij een pruik draagt, zijn baard laat groeien en zwart verft en een zonnebril op doet, kan hij overal gaan in Su. Bovendien was hij denk ik, 20 jaar plm. de machtigste man van SU. Hij zal heus wel voorbereidingen getroffen hebben met andere identiteitsbewijzen.


    Maak melding
  5. Hij reist per illegale duikboot, dus gaat Interpol hem niet zien.
    Alleen iemand uit de eigen kring kan hem erbij lappen.
    Justitie kan toch zijn dochters en vrouw aftappen en volgen? Dan komen ze mogelijk ook bij Hoefdraad uit.


    Maak melding
  6. Laattste hoofdstuk van deze drama serie,en hij ging toen dood als een zieke hond.Vervloekte crimineel en zijn hele familie ze gaan hem allen achterna.Deze duivel heeft Suriname en zijn bevolking totaal vernietigd ook voor de komende generaties.Hitler dacht ook dat hij het eeuwig leven had,


    Maak melding
  7. Su maakt zich internationaal belachelijk.
    Eerst hem de tijd geven om te onderduiken en dan nu op de opsporingslist.
    Zijn jullie zo dom of ben ik zo slim.
    Hou jullie jezelf voor de gek Su.


    Maak melding
  8. Allemaal schijnvertoning, ze hadden hem allang moeten oppakken!
    Het OM scheet toen in hun broek, om hem gelijk te laten oppakken!
    En de grootste ” lafbek ” bij dit alles is, de President van Su!!!!
    Na zijn inauguratie had hij, DDB moeten laten opppakken!
    Maar in plaats daarvan had hij, een kilo onverteerde daal gepoept.
    Ik heb een idee dat ze onderling een afspraak hebben gemaakt,
    DDB RB CS. In de trant van : ” No spang wo kirie a tori sang psa
    bifo, yu ka tang pe yu de” ! Dang later ye grati, te a tori kon faya!
    En dat is nu gebeurt dus dat is nu het geval, dat DDB op de lijst
    staat van Interpol, is gewoon voor de schijn. En om de mensen
    de mond te snoeren, op een valse maar een nette manier!

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  9. iemand opperde eergisteren nog om die zoon van wally op een soort staatstraning in het binnenland ergens te sturen en er een foto van te maken hoe hij alleen een onderbroek droeg. Kijken hoelang overgroot opa erover gaat doen om gramangosso te geven. ik snap niet dat interpol geen beloning uitlooft in Nede brengt zo een vogelzang minstens 15.000 op voor de opsporing van de moordenaar van een enkele moord.
    Als ik hem zie hou ik me mond zolang z niet over de brug komen met een beloning.


    Maak melding
  10. Ik lees opmerkingen over Interpol en dat ze in burger in Suriname zijn en ook vraagt ien=mand zich af waarom Interpol niets doet.
    Nou, Interpol is een administratieve organisatie die ontvangt en coördineert bij politieaangelegenheden tussen staten. Iedere staat is binnen zijn jurisdictie verantwoordelijk voor alle inzet van de lokale politie. Interpol stuurt geen mensen die opsporing en aanhouding doen. Iedere staat kan op grond van het internationaal opsporings- en aanhoudingsverzoek zo’n iemand aanhouden met de eigen opsporingsambtenaren om de betrokkene al dan niet uit te leveren aan Suriname. Voor wat betreft aanhouden van gesignaleerden in Suriname geschiedt dan ook altijd door de Surinaamse opsporingsambtenaren.


    Maak melding
  11. Deze personen met de Surinaamse nationaliteit staan op de Most Wanted list van Interpol:
    BOUTERSE, DESIRE DELANO, 78 years old, Suriname
    DIJKSTEEL, IWAN LEENDERT, 71 years old, Suriname
    MAKANDRA, ANDUELO KENNETH, 33 years old, Suriname
    SYPENHOF, RAOUL JOHN, 42 years old, Suriname
    WILSON,, MARVIN ANTHONY RALF,39 years old, Suriname
    HARPAL, MAIKEL VIKASH, 41 years old, Suriname
    GOERBIEN, ANIL, 42 years old, Suriname
    LEAKAT, FAIZEL MOHAMED, 43 years old, Suriname
    KALIDIEN, ROMANEO, 43 years old, Suriname
    MARTINUS, JOEL TIMOTHEUS, 42 years old, Suriname
    ERNST, LLOYD UNO WLADIMIR, 69 years old, Suriname


    Maak melding
  12. Deze man kan zich wegtoveren kennelijk. Nederland zeurt altijd over suriname drugsland maar nederlands koningshuis gebruikte al jaren harddrugs wat in altijd dacht en wist. Wilhelmina lustte geen pepermuntjes maar harddrugs. Ik wist het al heel lang en nu in media ze was een junk.


    Maak melding
  13. Hij zit gewoon door de week bij Santoki thuis elke dag roti te eten. Weekend gaat hij naar Brunswijk voor whisky. Somo boelt hem daarna. Want ze hebben elkaar allemaal nodig om de pot te verdelen.


    Maak melding
  14. ha ha die franco , wat wil jij met een paplepel de vhp verdrijven , ha ha ha , en de ndp komt niet aan de macht in 2025 , eind 2024 zijn ze uit elkaar gevallen omdat ze niemand van de top als partij voorzitter kunnen aanstellen de paarse toppers hebben elkaar verdreven


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES