dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieCriminelen schieten op auto van ondernemer: tas met levensmiddelen buitgemaakt

Criminelen schieten op auto van ondernemer: tas met levensmiddelen buitgemaakt

-

Does Travel - naar Suriname

Vier mannen hebben vandaag op klaarlichte dag een 40-jarige Chinese ondernemer in Suriname achtervolgd en daarna geschoten op zijn auto. Uiteindelijk hebben ze een tas van de man weten te stelen.
 
Vernomen wordt de daders de ondernemer S.G. achtervolgden vanaf Commewijne. Toen de man dit door had, voerde hij de snelheid van zijn auto op. Hij parkeerde zijn voertuig voor winkel Gao Ming aan de Gemenelandsweg.
 
De man stapte uit en rende de winkel binnen met een tas, waarin hij geld had bewaard. Toen de daders dit zagen stapten twee van hen uit waarna één van de mannen een schot op de auto loste.
 
De gewapende rover sloeg vervolgens de linker zijruit van het voertuig kapot, waarna ze het voertuig openden. De mannen haalden het voertuig overhoop en gingen er vervolgens vandoor met een tas waarin levensmiddelen bleken te zitten.
 
De daders reden in een grijze Toyota Vitz. Na de daad was politie Nieuwe Haven ter plaatse voor onderzoek. In het voertuig van het slachtoffer is een patronenhouder inhoudende 11 scherpe patronen aangetroffen, welke niet aan het slachtoffer toebehoort.

De patronenhouder met munitie is in het belang van het onderzoek in beslag genomen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Bravo heeft Toyota populair gemaakt in Suriname. Er was een tijd dat je hem kon uittekenen in een witte Toyota jeep. En nog steeds zie ik hem geen BMW of Benz kado geven aan zijn achterban. En de meeste zoniet alle criminelen werken met Toyota auto’s. of vergis ik me in mn waarneming?


    gemodereerd
  2. In het voertuig van het slachtoffer is een patronenhouder inhoudende 11 scherpe patronen aangetroffen, welke afkomstig blijkt te zijn van een magazijn te Leonsberg.


    Maak melding
  3. Sammy the Queen 12 maart 2024 Bij 21:17
    En de meeste zoniet alle criminelen werken met Toyota auto’s
    ————

    alleen de kleintjes. de grote jongens gebruiken blijkbaar vliegtuigen en vrachtschepen. zelfs duikboten…


    Maak melding
  4. Als ik het goed zie, dan is het wapen op de foto een Beretta 92FS en het favoriete wapen van het Amerikaans leger. Staat bekend als het meest betrouwbare wapen ter wereld en als dit soort wapens gebruikt worden bij overvallen, dan heeft het een dieper liggendere oorzaak! (Denk ik, maar ik mag aannemen, dat dit een politiefoto is).


    Maak melding
  5. “Toussaint 12 maart 2024 Bij 23:10
    (Denk ik, maar ik mag aannemen, dat dit een politiefoto is).”

    beste Ba Tigri, dat is een zogeheten ‘stock photo’ en geen politiefoto. zie bronvermelding: “Photo by RODNAE Productions.”

    naar mijn bescheiden mening is er hier geen sprake van mogelijke ‘dieper liggende oorzaken’, zoals inmenging/opruiing van buitenlandse geheime diensten, maar van ‘Den e piki moni fu yepi den pôtisma na un mindri’.
    (smiley)


    Maak melding
  6. Beste hertenspoor,
    Dat kan wel zo wezen, maar de man op de foto breng ik eerder in verband met een politieman of een militair, dan met een ‘kruimeldief’ die Chinezen van hun levensmiddelen berooft. Maar dat zal wel met mijn achtergrond te maken hebben.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES