dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNeefje en vriend aangehouden in moordzaak 65-jarige man Gambastraat

Neefje en vriend aangehouden in moordzaak 65-jarige man Gambastraat

-

Does Travel - naar Suriname

In de zaak waarbij de 65-jarige Chandreperkash Chotoe afgelopen donderdag dood werd aangetroffen in zijn woning aan de Gambastraat in Suriname, zijn een neefje van het slachtoffer en een vriend van het neefje aangehouden.

Het 27-jarige neefje Vinay S. was samen met zijn vriend de 29-jarige Ruchel H. naar de woning van het slachtoffer geweest. Daar zou de man middels wurging om het leven zijn gebracht.

Het slachtoffer vertoonde verschillende verwondingen op het lichaam. Vernomen wordt dat de man in de woonkamer is vermoord en daarna naar de slaapkamer is gesleept.

De redactie van Waterkant.Net verneemt verder dat de verdachten elkaar beschuldigen. Vinay beweert dat Ruchel, die in maart uit Nederland is gekomen, zijn oom heeft vermoord. Ruchel op zijn beurt beschuldigt Vinay van de moord.

Beide jongemannen zijn afgelopen vrijdag na goed speurwerk door leden van de afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie in de kraag gevat.

Ze zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het motief is vooralsnog niet bekend.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Xavier ´d Lorean, je onderschat Hindoestanen; jij denkt dat ze alleen kunnen na-apen, terwijl ze uit zichzelf, net als iedereen, in staat zijn een heleboel ☠ en ❤ voor elkaar te krijgen.


    Maak melding
  2. Ongeacht wie dit soort onmenselijke handelingen uitvoert, het blijft een zeer trieste aangelegenheid. Complimenten aan de politie voor hun goed recherchewerk en verder wens ik alle nabestaanden veel sterkte toe…!


    Maak melding
  3. Die racistische hindu-drol kan niet eens haar eigen mensen een warm hart toedragen, want dit soort fascistisch tuig zit vol gif! Op zich niet zo verwonderlijk, als je in een verstikkende kastenstelsel je soort ‘paria’s’ noemt.

    Het is net onverwoestbaar ongedierte, ze blijven maar uit alle naden tevoorschijn komen. Hoog tijd voor rigoureuzere maatregelen, want iedere fascist die ademt, liegt!


    Maak melding
  4. Bhanumati 11 maart 2024 Bij 13:20
    De mulat racist Toussaint

    Toussaint 12 maart 2024 Bij 07:44
    Die racistische hindu-drol

    volgens mij groeit er iets moois tussen jullie… get a room!
    (smiley)


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES