dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie65-jarige man vermoedelijk vermoord in woning

65-jarige man vermoedelijk vermoord in woning

-

Does Travel - naar Suriname

Een 65-jarige man is donderdagavond dood aangetroffen in een woning aan de Gambastraat in Suriname. Zijn lichaam vertoonde verwondingen.

Vernomen wordt dat het slachtoffer in de bovenwoning verbleef en beneden heeft verhuurd. Die avond hoorden de huurders geen voetstappen boven. Ook merkten ze dat de lichten van de bovenwoning niet aan waren.

Ze vertrouwden het niet en schakelden een familielid in, dat een kijkje nam. Toen deze persoon geen respons kreeg werd de Surinaamse politie ingeschakeld, die na de melding ter plaatse ging voor onderzoek.

In de slaapkamer werd het slachtoffer bebloed, met hoofdletsel en vermoedelijk een steekverwonding op het lichaam, aangetroffen. Ook zouden er andere verdachte sporen zijn aangetroffen.

De woning is niet overhoop gehaald. In het belang van het onderzoek is het lijk van de man in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Er gebeurt ook nooit iets leuks. De leuk dingen van laatste tijd zijn Bigi boy hft wedstrijd gewonnen en ht huwelijk van Brunswijk en zn lieve vrouw


    Maak melding
  2. Als je een doemdenker bent dan zul je de leuke dingen in Suriname niet zien. Je hebt natuurlijke iedere dag als die van 7 februari 2023; plunderingen, mishandelingen en meer van dat soort leuke dingen. Neen, ik vermaak mij wel in dit land.


    Maak melding
  3. Ze zijn getrouwd niet omdat ze het zo romantisch vonden ,om natuurlijk in 2025 president gekozen te worden door het domme volk en zijn vrouw
    is automatisch first lady.
    Geloof dat er een smerig spelletje gespeeld zal worden!!!!!


    Maak melding
  4. Nou ik heb naar die video gekeken van de voltrekking en ik zag een paar keren een niet zo stoere bruidegom die een paar keren door de bruid werd gewenkt om zn knuffel/speeltje neer te zetten en optijd een kruisteken te slaan. ze is zoals zovelen zien en zeggen een mooie vrouw maar ik verdenk haar er ook van dat ze hem bij thuiskomst eerst naar de badkamer stuurt en hem daarna gewoo een djokky en geruite sloffen aantrekt . Ik durfde mij af te vragen of hij misschien “die pap” heeft gegeten?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES