zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSchoten gelost en molotovcocktails gegooid op woningen

Schoten gelost en molotovcocktails gegooid op woningen

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een adres te Tourtonne 3 in Suriname, zijn in de nacht van woensdag op donderdag molotovcocktails op het huis gegooid. Bij een ander buurtbewoner in dezelfde straat te Paramaribo-Noord, werden ruim een week geleden schoten op de woning gelost.

De bewoner stond donderdagochtend op punt van vertrek, toen hij brandvlekken aan de woning en delen van kapotte flessen zag. In de directe omgeving werden op twee plaatsen brandvlekken aan de woning waargenomen.

Hij kreeg meteen het vermoeden dat onbekenden zogeheten molotov cocktails op zijn woning hadden gegooid, kennelijk met het doel de woning in brand te steken

De Surinaamse politie werd gelijk gealarmeerd en ging ter plaatse voor onderzoek.

Tijdens een buurtonderzoek kwam aan het licht dat onbekenden een week terug schoten op de woning van zijn buurvrouw hadden gelost. Op de woning waren meer dan vijf kogel inslagen waar te nemen.

De buurvrouw had toen verzuimd dit voorval aan de politie te melden.

De overige instanties werden donderdag in stelling gebracht voor nader onderzoek op de twee adressen. Dit onderzoek zal moeten uitwijzen wat zich precies heeft voorgedaan op de twee adressen.

De politie heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Xavier ´d Lorean, gelukkig wonen al de slachtoffers van de vele bomaanslagen in Nederland niet in het onveilige Suriname. En goed dat Bigi Dagu en P.R.de Vries eens besloten hebben (weer) uit Suriname te vertrekken naar Nederland. Daar zaten ze immers veiliger dan in Suriname.


    Maak melding
  2. In Nederland spreken ze liever van een explosief in plaats van bom en explosies in plaats van bomaanslagen Bij explosie en explosief kun je ook denken aan zwaar vuurwerk en dat klinkt minder angstaanjagend. Waarschijnlijk wordt het beestje niet bij de naam genoemd om een vals gevoel van veiligheid in stand proberen te houden. Maar dat zware vuurwerk is natuurlijk niks anders dan een bom en zo voelt het rond de jaarwisseling in Nederland ook vaak niet zo veilig voor veel inwoners.


    Maak melding
  3. In nederland is het altijd raak met explosieven en bla bla bijna elke dag explosie land macamba kondre no asina safe ta verdad asina mes👎🏿🙈🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️👎🏿💣💣💥💥Ai boy


    Maak melding
  4. henkes , vliegen kun je niet , en nu je de moordenaar van p.r.de vries zit op te hemelen , 10 maart begint de ramadam een soort vasten , kun jij wel vasten , want holland heeft jou toch tot de puntjes verzorgd , jij zal jou drankje niet dagelijks willen missen , hebt jij door overvloed van cocktails soms ermee zitten te gooien


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES