zaterdag, april 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameMinister Sewdien opent Meldpunt Nickerie om burgers te ondersteunen

Minister Sewdien opent Meldpunt Nickerie om burgers te ondersteunen

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij in Suriname (LVV), heeft op maandag 4 maart het Meldpunt Nickerie officieel geopend. Het doel van dit meldpunt is om burgers te ondersteunen die problemen ervaren bij het afhandelen van overheidszaken.

Minister Sewdien benadrukt dat de president bij elk bezoek aan Nickerie overspoeld wordt met klachten, brieven en verzoeken van burgers over diverse kwesties die maar niet opgelost lijken te kunnen worden.

Het meldpunt gevestigd op de begane grond van het hoofdkantoor van LVV in Nieuw Nickerie, zal op doordeweekse dagen toegankelijk zijn voor alle burgers tussen 7 uur ochtend en 3 uur ‘s middags. Het moet volgens de Surinaamse minister een laagdrempelige plek zijn waar burgers vrijuit hun zorgen kunnen uiten.

Deze zorgen variëren van grondproblemen tot het verkrijgen van basisvoorzieningen en sociale ondersteuning.

Elke burger heeft recht op de ondersteuning die hen wettelijk toekomt, aldus minister Sewdien. Hij benadrukt het belang van een nieuwe start aan het begin van de maand om de belangen van de burgers adequaat te behartigen. Het meldpunt zal worden bemand door getraind personeel dat bezoekers op professionele wijze zal ontvangen en begeleiden.

Het is de bedoeling dat het meldpunt niet alleen een plek wordt waar klachten worden genoteerd, maar vooral een plek waar burgers daadwerkelijk hulp en oplossingen vinden.
Bij de opening van het Meldpunt Nickerie was ook presidentieel adviseur Stanley Dijksteel aanwezig.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Sewdien liegt. De Nickerianen zien je pres niet eens.
    Hij gaat bij zn clubje om te eten en feesten op naam van ht volk.
    Maar ze hebben ht intervieuw van Jerrel gezien en hoe de pres zn verhaaltjes bloot is
    gelegd. Hij hft misbruik gemaakt van de mensen
    Meldpunt??? Doe ht werk goed en geen klachten. Weer een andere corruptie hol.


    Maak melding
  2. De minister twijfelt nog over de naam van het meldpunt, het wordt of;
    1. Meldpunt Oor In, Oor Uit.
    2. Krage Oso Pur Bruku, Wer Bruku.
    3. Las Ten Presi (LTP).


    Maak melding
  3. Hoewel mijn commentaar geheel afwijkt van het onderwerp, wil ik toch mijn visie en kennis delen met wat er op deze foto zoal te zien is…….

    De persoon op deze foto (uiterst rechts met pet op), ziet er m.i. niet bepaald gezond uit…….hij mag wel héél erg goed oppassen dat zijn hart het niet begeeft op zeker ogenblik vanwege het vele overgewicht aan opgehoopt vet (visceraal vet) dat hij dagelijks moet mee torsen rondom zijn vitale organen in zijn buikstreek…….Aangezien het hart dagelijks CONTINUE te hard moet werken vanwege het grote lichaamsgewicht, is de kans op een acute hartstilstand heel erg groot!
    Vitale organen zijn de organen in je lichaam die je nodig hebt om in leven te blijven zoals het hart, de nieren, de lever en de longen. Als één of meerdere van deze organen niet goed functioneren kan dat levensbedreigend zijn.
    Visceraal vet is het vet dat om deze organen heen in de buik zit. Het is normaal om wat visceraal vet te hebben, maar een hoog gehalte aan visceraal vet kan voor ernstige gezondheidsproblemen zorgen.
    Te veel visceraal buikvet vergroot de kans op hart- en vaatziekten en diabetes type 2. Ook zijn er aanwijzingen dat het ademhalingsproblemen zoals slaapapneu kan veroorzaken en ook neemt de kans op verschillende soorten kanker toe, waaronder dikkedarmkanker, en bij vrouwen: baarmoederkanker en borstkanker.

    De belangrijkste oorzaken van die steeds dikker wordende pens zijn o.a.: ONGEZONDE LEEFSTIJL (weinig lichaamsbeweging), veel teveel (VR)ETEN, ZUIPEN en het grootste deel van de dag ZITTEN op dat steeds verder uitdijende VETTE ACHTERWERK.

    Desgewenst…….doen jullie je voordeel met het bovenstaande!


    Maak melding
  4. Toppunt van onzin (Nurmohamed zou zeggen toppunt van BS of gelul); de burgers overspoelen de president met klachten dat de ambtenaren, de problemen waar ze mee zitten, niet oplossen. In plaats van de ambtenaren aan te spreken om hun werk beter te doen, stelt de minister een meldpunt in waar de burgers hun klachten kunnen indienen en wanneer dat meldpunt, bemand met nieuwe ambtenaren, geen oplossing brengt in de problemen, zal de minister een nieuw meldpunt opzetten waar men kan gaan klagen over het eerste meldpunt enz. enz. enz.


    Maak melding
  5. van 2010-2020 was er een meldpunt , als je als burger een probleem had dan moest je naar bouterse , niemand durfde dat want ze wisten dat vanaf 25 februari 1980 iedereen die zich tegen hem keerde , het niet kon navertellen , en nu weet iedereen dat die bouterse als een laffe hond gevlucht is , maar zolang deze dictator beschermd wordt door deze regering moet men niet naar een meldpunt gaan ,
    santokhi houdt van dictators


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES