zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePromes geweigerd in vliegtuig; vast op politiebureau in Dubai

Promes geweigerd in vliegtuig; vast op politiebureau in Dubai

-

Does Travel - naar Suriname

Topvoetballer Quincy Promes, die twee weken geleden in Nederland tot een celstraf van zes jaar is veroordeeld wegens betrokkenheid bij cocaïnesmokkel, is donderdag vastgehouden in Dubai.

Promes was de afgelopen maand in de Verenigde Arabische Emiraten vanwege onder andere een trainingskamp met zijn club Spartak Moskou. De ploeg vloog vandaag terug van Dubai naar Moskou, maar Promes werd tegengehouden bij de grenscontrole.

Volgens De Telegraaf werd hij vervolgens samen met veiligheidsofficials van zijn club overgebracht naar een politiebureau in Dubai, waar hij urenlang is vastgehouden.

Volgens bronnen in Rusland zou Promes donderdagavond nog steeds op het politiebureau zitten, meldt de krant.

UPDATE: Volgens verschillende bronnen in Rusland mag Promes nog altijd niet vanuit Dubai terug naar Rusland vliegen. De aanvaller zou na weigering op de eerste vlucht met ploeggenoten, later terugvliegen naar Moskou. Maar ook op de tweede vlucht zat hij niet meldt Voetbalprimeur.

UPDATE 2: Quincy Promes zit vrijdag nog steeds vast op een vliegveld in Dubai omdat hij een ongeluk zou hebben veroorzaakt en er daarna vandoor zou zijn gegaan. Dat melden enkele Russische media vrijdagmiddag. Ze melden ook dat Promes 4 of 5 maart in Dubai voor de rechter moeten komen.

Promes was in Dubai met zijn nieuwe vriendin ‘Dreamdoll’ die haar verjaardag daar vierde:

Foto (c) Instagram @dreamdoll


opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
  1. Dit heet in een normale en geciviliseerde maatschappij:

    …………..LIK-OP-STUK BELEID………

    Dit houdt concreet in, dat het Openbaar Ministerie van dat land er meteen werk van maakt op directe aanhouding van betrokkene t.b.v. verder verhoor/onderzoek door politie en justitie.

    Hopelijk wordt deze criminele geldwolf op zeer korte termijn door Dubai uitgeleverd aan Nederland zodat hij zijn aldaar opgelegde gevangenisstraf niet ontloopt.

    Suriname mag wat deze vlotte justitiële actie betreft, ook daaraan een voorbeeld aannemen……dit is geheel andere koek dan de slappe werkwijze die de justitiële autoriteiten in Suriname normaliter hanteren.
    Ook deze onlangs veroordeelde crimineel, staat in geen enkele geciviliseerde samenleving boven de wet!


    Maak melding
  2. We moeten niet vreemd opkijken als Quincy straks op hetzelfde woonblok waas ook Piet zit terecht komt ze zaten/zitten in dezelfde detailhandel. En er is een jongeman die zich vertaald Grote Hond noemde wat kan slaan op zijn omvang of zijn positie in het poedergebeuren. Hij repte steeds dat hij een miljoen zocht en hij en q waren colonie famrie Dus is Q nu misschien de sjaak misschien omdat de familieband meer een cokeband was omdat er coke kwijt was/is. De popo zal al wel hetzelfde denken en morgen begint de Ramadan .en die mannen in witte jurken houden niet van die troep en uitbaters in hun land.
    Q heeft een Nederlands paspoort en werkt alleen maar in Moskou. f..k zn werkgever het land waar hij thuishoort il hen graag woonruimte geven voor jarn Dubai zal wel meedoen denk ik.
    AD had eerder gezegd dat hijopweg was naar klootzakkenland
    We horen het wel morgen.


    Maak melding
  3. hij wordt uitgeleverd aan Nederland en zo hoort het , daar moet hij zijn straf uitzitten , hier in suriname zijn ze bang om bouterse uit te leveren aan Nederland destijds , zwakkelingen


    Maak melding
  4. Vanaf nu zal hij alleen maar dromen van zijn dreamdoll.
    Hij wordt zelf een dreamdoll van zijn celgenoten.ba suku ba feni ba tjari.

    Free moiwana.!!!!


    Maak melding
  5. Hij kan aardig ballen maar zo een topvoetballer is hij niet dus niet overdrijven. Het zal niet alleen bij Promes blijven er zullen nog meer volgen die stom gaan doen. Deze gasten kunnen niet omgaan met de bekendheid en weelde die ze vergaren met het voetbal en gaan zich heel vreemd en arrogant gedragen en storten zich in allerlei zaken. Het zijn maar weinigen die goed omgaan met hun weelde, de rest gaat langzaam kapot door hoogmoed, drugs of dopinggebruik , zwaar gokken ,diefstal en niet te vergeten de meiden die hun ook leegzuigen. Het zelfde gedrag heb je ook in de artisietenwereld. En allemaal willen ze het gedrag van bijvoorbeeld Bordo en Brunswijk na apen.


    Maak melding
  6. @Yor 1 maart 2024 Bij 11:39
    “… Er komen wel betere voetballers met normen en waarden…”

    Yor heeft gesproken. Grote suprematische uitvinder van ethiek en omgangsvormen. Ba’kra (baas van de ziel) van de ‘zwartjes’ die het toch allemaal niet snappen. Opperwezen en boven alles verheven, gaat ons straks nog wijsmaken dat Promes met een Indïer in zijn zak een heel stuk verder was gekomen, zoals al die andere Surinaamse voetballers en dat Muhammad Ali zonder die touwtjes – die in beweging werden gezet door een blanke of een Indïer – nooit ‘de G.O.A.T.’ was geworden!

    En natuurlijk is Promes dom geweest en in de fout gegaan, maar types zoals Yor zijn te vergelijken met de vrouwen van slavenhandelaars, die uit verveling een slachtoffer (lees: tot slaafgemaakte) uitzochten die zij tot reepjes konden slaan, om vervolgens zout in hun wonden te strooien!


    Maak melding
  7. Dubai moet poetin niet boos maken anders geest uit de fles poetin wordt snel kwaad. Dubai ligt altijd driekwart onder water door zware regenval mensen zwemmen bijna in straten begrijpt niet waarom zoveel mensen er heen gaan.


    Maak melding
  8. Alleen maar ruis uit russia.
    Niemand weet hoe het zit, elke dag een andere rommel.
    Laatste nieuws is, dat meneer iemand omver heeft gereden.
    Strax volgt update 3.

    In dit soort landen wil je niet dood gevonden worden. Miljarden mensen die onderdrukt worden door één of ander wazig regime.

    Lang leve de Democratie!


    Maak melding
  9. Er komt nu meer aan het licht. Hij zou in Dubai doorgereden zijn na een aanrijding. Zijn strafblad wordt langer en langer. Hij leert niet van zijn fouten. Zo’n misdaad in een moslim land ! Ik denk dat ze hem zullen barbecuen. GOAT meat.


    Maak melding
  10. Ik ben geen fan van hem maar hij is keihard in allerlei dingen gelokt .die man is vanaf hij nauwelijks kon lopen al met voetballerij geweest maar er waren altijd hebzuchtige rondom hem die hem steeds geld afhandig maakten.en ha hij kon geen neen zeggen .al die wijfen rond hem straks wanneer hij in de bak zit zal ik zien waar ze geld vandaan halen.ik hebt erg met zijn ouders tedoen ,die zullen erg veel verdriet hebben sls dit je kind overkomt.en ik zou 1 ding willen vragen WILLEN DE MENSEN DUE DE INTIEME FOTO HEBBEN GEPLAATS DEZE AUB WEG HALEN.WANT ZELFS DE GROOTSTE MOORDENAARS WORDEN HIER IN NEDERLAND GEPSMPERT ,VERSTA ME NIET VERKEERD MAAR DIT KANMIET ,ZE HEBBEN HEM ALLES AFGENOMEN HAY BOY atang negra na gado .jongen ik houd mijn hard vadt voor je


    Maak melding
  11. Gerechtigheid,

    Probeer eerstens een spoedcursus NEDERLANDS (liefst ABN) te volgen en kom pas daarna hier terug zodat je op een voor eenieder begrijpende wijze, jouw commentaar kunt geven…….


    Maak melding
  12. Xavier,koud bier wat kletsen je over mijn Nederlands,kan jij Chinees lezen en schrijven. Loop naar de hel met ,hoeveel mensen praten die dode taal xier dode bier,


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES