zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken penitentiaire ambtenaar zet vuurwapen tegen hoofd automobilist

Dronken penitentiaire ambtenaar zet vuurwapen tegen hoofd automobilist

-

Does Travel - naar Suriname

Een 43-jarige man in Suriname deed in de nacht van dinsdag op woensdag 28 februari aangifte bij de politie van Santo Boma tegen een man, die een vuistvuurwapen tegen zijn hoofd had gezet en hem met de dood bedreigde.

Na de bedreiging stapte de man in zijn voertuig en reed weg. De 43-jarige man liep geen letsel op en bleef ongedeerd.

De redactie verneemt dat de aangever langs de Tampoewaweg stond geparkeerd en in de auto zat met de knipperlichten aan. Op een gegeven moment stopte een onbekende man met een wit gelakt voertuig bij hem en gaf met stemverheffing aan dat de knipperlichten hem hinderde.

Dit leidde tot een woordenwisseling waarbij een derde man, die de situatie volgde, tussen beide kwam om de zaak te kalmeren. De onbekende man haalde bij die gelegeheid een vuistvuurwapen tevoorschijn en zette het tegen het voorhoofd van de aangever.

Nadat de aangever ook nog met de dood werd bedreigd, stapte de onbekende man weer in zijn voertuig en reed weg. De aangever stapte gelijk naar de Surinaamse politie en deed aangifte tegen de onbekende man.

Terwijl de aangever bezig was bij de politie, reed de onbekende man op en neer langs het politiebureau. Hij werd door de agenten aangehouden ter voorgeleiding.

Gaande het onderzoek bleek dat het ging om een 32-jarige penitentiaire ambtenaar (pa) die vermoedelijk onder invloed van alcohol was. Hij gaf toe de handelingen te hebben gepleegd en werd na te zijn voorgeleid en in afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Zijn vuistvuurwapen werd in belang van het onderzoek in beslag genomen.

Update: De pa werd woensdag na te zijn voorgeleid door een officier van het parket ernstig gewaarschuwd en in vrijheid gesteld. Naar verluidt heeft hij zich daarna weer netjes aan het werk gemeld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. wat is dit , te gek van woorden , iemand een vuurwapen tegen het hoofd zetten en bedreigen met de dood , en wordt met een waarschuwing heengezonden en meldt zich gewoon weer aan op zijn werk , paarse toestanden,
    zijn die voortvluchtige bouterse en dijksteel nog niet opgepakt , ook te gek van woorden


    Maak melding
  2. Dat deze gek na een ernstige waarschuwing werd heengezonden, was alleen in de hemel en hier mogelijk, omdat, zoals de uitdrukking luidt; alleen bij God en in Suriname is alles mogelijk.


    Maak melding
  3. Franco 1 maart 2024 Bij 07:10
    Iemand die op WAT lijkt zeker…..

    francotje , WAT is niet iemand , doordenkertje hé , jij zal er niet achter komen , domme paarse


    Maak melding
  4. Wat een oentje je stuurt hem met een ernstige waarschuwing naar huis.hay boy daarom zeg men dat sur een bananen republiek is olieverf een dagoeblad stad


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES