zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijOplossing problemen bewoners Sarakreek in zicht

Oplossing problemen bewoners Sarakreek in zicht

-

Does Travel - naar Suriname

Bewoners van Sarakreek hebben op uitnodiging van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk een bezoek aan hem gebracht op zijn kabinet. Tijdens dit bezoek op maandag 19 februari zijn problemen van het dorp besproken. Voor enkele problemen zijn gelijk oplossingen aangedragen.

In het weekend van 8 tot en met 11 februari heeft Brunswijk reeds een bezoek gebracht aan het Boven Suriname gebied, waar hij oriënterende gesprekken heeft gevoerd. De bewindsman nodigde een vertegenwoordiging van de dorpsbewoners uit voor een vervolggesprek.

Enkele nijpende problemen waarmee de bewoners te kampen hebben zijn: vervuild drinkwater, elektriciteitsvoorziening, staatsboten die niet varen, het ontbreken van een toilettengroep voor bezoekers en de noodzaak voor een aanmeersteiger.

Tijdens de vergadering heeft de vp gelijk spijkers met koppen geslagen door te bewerkstelligen dat er werk wordt gemaakt voor de bouw van de toilettengroep en aanmeersteiger.

Verder is ook de verzekering gegeven dat de implementatie van een zonnepanelenproject spoedig zal plaatsvinden. Hiermee zullen 10 dorpen worden voorzien van 1×24 uur elektriciteit.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Hbn d bewoners vn larecoweg geen problemen? Wat doet d staat en staatsolie vo d mensen vn deze gebied, als j daar rijdt gaat al jschroeven los door d weg vol mt dribbels of te wel wasoema


    Maak melding
  2. (Red.) “…Enkele nijpende problemen waarmee de bewoners te kampen hebben zijn: vervuild drinkwater, elektriciteitsvoorziening, staatsboten die niet varen, het ontbreken van een toilettengroep voor bezoekers en de noodzaak voor een aanmeersteiger. Tijdens de vergadering heeft de vp gelijk spijkers met koppen geslagen door te bewerkstelligen dat er werk wordt gemaakt voor de bouw van de toilettengroep en aanmeersteiger…”

    Het kan aan mij liggen, maar zou de prioriteit van de ‘nijpende problemen’, niet het oplossen van het vervuild drinkwater- en elektriciteitsvoorziening moeten zijn?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES