vrijdag, mei 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Verongelukte bromfietser was aan het racen en probeerde vrienden in te...

VIDEO: Verongelukte bromfietser was aan het racen en probeerde vrienden in te halen

-

Does Travel - naar Suriname

Het verkeersongeval waarbij de 23-jarige David Sewnath afgelopen zondag ernstig gewond raakte en kort daarna in het ziekenhuis in Suriname is komen te overlijden, is met een beveiligingscamera vastgelegd.

Op de beelden hieronder is te zien dat een grote groep bromfietsers over de Ringweg Noord ter hoogte van Hesdy’s BBQ langs scheurt. Voor de zaak staan twee auto’s geparkeerd in de daarvoor bestemde parkeervakken.

Getuigen zouden aan de Surinaamse politie verklaard hebben dat David een groep vrienden op hun bromfietsen aan het inhalen was. Hij moet daarbij de controle over het stuur verloren hebben en knalde kort daarna met hoge snelheid, hard tegen een geparkeerde Toyota Fun Cargo. (tekst loopt door onder video)

Omstreeks 02:15u begaf de politie van bureau Geyersvlijt zich naar de melding van het ongeval aan de Ringweg-Noord. Ter plaatse trof de politie de 23-jarige bromfiets bestuurder David bewusteloos op de grond aan.

Aangezien hij niet aanspreekbaar was en de aard van de verwondingen ernstig was, werd hij terstond met een ingeschakelde ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. Omstreeks 04:00u is de bromfietsbestuurder aan zijn opgelopen verwondingen overleden meldt de Surinaamse politie.

Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is eveneens ter obductie door de politie in beslag genomen. Het is vooralsnog niet duidelijk of het verkeersslachtoffer onder invloed was van alcohol.

Het verder onderzoek in deze wordt door de politie van bureau Geyersvlijt voortgezet.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
  1. @beo met zijn fobie voor het postkantoor…
    Beste David,
    Kijk wat je gedaan hebt. Familie, vrienden heb jij in een intens verdriet gestort. Was dit alles waard ?


    Maak melding
  2. Auto moet voor herkeuring, omdat het geparkeerd stond. En wat als hij tegen een schutting of boom was gereden? Is toch iets vreemds om de auto voor herkeuring in beslag te nemen……..?


    Maak melding
  3. Theo jij hebt gelijk , echt dom dat ze die auto voor herkeuring meenemen , die eigenaar van die auto zal wel nooit de schade aan zijn auto vergoed krijgen


    Maak melding
  4. Natuurlijk reed de bromfietser te hard en heeft hij niet goed opgelet. . Maar de aangereden auto staat volgens mij teveel op de rijbaan. De auto ernaast, staat wel helemaal.in de parkeerhaven en die wordt dan ook voorbij gereden en niet geraakt door de racende bromfietser. Waarom.steekt de achterkant van de aangereden auto zoveel.uit op de rijbaan?


    Maak melding
  5. in suriname is alles al 100 jaren omgekeerd.

    eerst 3 uren wachten op politie….man sterft al

    dan 2 uren wachten op ambu… man is al 3/4 dood.

    waarom niet eerst ambulance zoals in moderne landen…..LEVENS REDDEN!!!!!!!!!

    AL 100 JAA ACHTERLIJK…EERST POLITIE………DAN AMBULANCE……WAAROM??????


    Maak melding
  6. Elke dag klagen buurtbewoners over dit soort idioten, politie doet geen moer.
    De natuur helpt handje. Vreselijk voor de wagen van de persoon. Die stond netjes geparkeerd


    Maak melding
  7. En de politie gaat nu optreden ? Als het kalf verdronken is…..
    Niet alleen bromfietsers zijn op de zaterdagavond bezig te racen op deze locatie, maar evenzo automobilisten. Was een kwestie van tijd.


    Maak melding
  8. WAT, je kan gelijk hebben dat de aangereden auto niet op de rijbaan geparkeerd stond. Maar dan vraag ik me wel af hoe lang de parkeerplaats voor Hes D is. De snelheid waarmee de bromfietser tegen de auto opbotste, zegt mij dat die jongen gewoon over de rijbaan raasde en nooit zo’n grote snelheid heeft kunnen ontwikkelen op een parkeerplaats van 50 meter lengte (ik ga ervan uit dat de parkeerplaats voor Hes D. niet langer dan 50 m zal zijn). Maar ik zeg niet dat ik weet hoe het ongeluk precies kon gebeuren. Dat moet de politie maar uitzoeken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES