HomeNieuws uit SurinameLandskampioen Robinhood wint Presidents Cup

Landskampioen Robinhood wint Presidents Cup

-

Does Travel - naar Suriname

Landskampioen Robinhood heeft zondag de Presidents Cup van Suriname op zijn naam geschreven. De club won met 3-0 van Inter Moengotapoe in het Franklin Essed stadion.

De rood-groene formatie versloeg hun rivaal na verlenging. Vicepresident Ronnie Brunswijk speelde de laatste minuten van het duel voor zijn team en zorgde zoals gewoonlijk voor veel hilariteit in het stadion.

Jamilho Righters maakte in de 98e minuut geen fout met een toegewezen penalty en opende de score. Franklin Singodikromo maakte in de laatste drie minuten twee doelpunten en de eindstand werd bepaald op 3-0.

Robinhood heeft zijn eerste prijs voor dit nieuwe seizoen binnen en mocht naar huis met de kampioenstrofee en US$ 10.000. De verliezer ontving een trofee en US$ 5.000.

President Chandrikapersad Santokhi liet weten dat de bedragen verhoogd worden. Dat wordt komend week in de Surinaamse regeringsvergadering besproken.

De aftrap en prijsuitreiking werd door het staatshoofd gedaan.