donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGewonden bij ongeval met waterscooter op Surinamerivier

Gewonden bij ongeval met waterscooter op Surinamerivier

-

Does Travel - naar Suriname

Twee mannen zijn zondag gewond geraakt bij een ongeval met een waterscooter op de Suriname rivier ter hoogte van Ayo River Lounge.

Waterkant.Net verneemt dat de slachtoffers door nog onbekende reden zijn gevlogen van het vaartuig. Beiden zijn gewond geraakt aan hun armen en schouder.

De mannen zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De Surinaamse hulpdiensten kregen de melding van het voorval en gingen ter plaatse.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. geld speelt geen norm , gevaar opzoeken is niet normaal , ze klagen dat alles duur is , maar ze leven in luxe , stuntmannen-stuntvrouwen het risico van boven de natuurwet staan , de koers zakt maar het gevaar en de prijzen dalen niet , eigenrisico kennen ze niet , volgende


    Maak melding
  2. Waterkant.Net verneemt dat de slachtoffers door nog onbekende reden zijn gevlogen van het vaartuig. Wel, wat een skills hebben deze stuntmannen dan. Misschien kunnen ze in dienst van de SLM om ervoor te zorgen dat de kisten altijd blijven vliegen, en dan zelfs zonder vleugels.


    Maak melding
  3. Waterkant.Net verneemt dat de slachtoffers door nog onbekende reden zijn gevlogen van het vaartuig. Men kent in Suriname het verschil tussen ‘REDEN’ en ‘OORZAAK’ niet. Niemand, en zeker de slachtoffers niet, had een reden om in dit specifieke geval te gaan vliegen. Door een nog onbekende OORZAAK (botsen tegen een boostam, of verstrikt raken in een kabel of touw of iets dergelijks) werd de waterscooter plotseling afgeremd en vlogen de slachtoffers er vanaf.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES