vrijdag, mei 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte overval Chinese winkel na 10 maanden aangehouden

Verdachte overval Chinese winkel na 10 maanden aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De stootgroep van de politie regio Oost Suriname heeft deze week twee personen aangehouden, die gezocht werden in twee afzonderlijke gevallen. Het gaat om de 26-jarige S.D. (foto) en de 25-jarige vrouw N.B.

D. is afgelopen maandag op zijn woonadres te Meerzorg aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een beroving die in de maand april 2023 bij de Chinese winkel op de hoek van de Bindadin- en de Mangreyweg te Meerzorg is gepleegd.

Het is niet uitgesloten dat er in die zaak meerdere aanhoudingen worden verricht, meldt de Surinaamse politie.

Op dezelfde dag is de vrouwelijke verdachte N.B. ter zake heling aangehouden, in verband met een beroving die was gepleegd bij de Scorpion bar. In deze zaak zijn er reeds enkele verdachten in de kraag gevat.

Beide verdachten zijn vervolgens ter voorgeleiding overgedragen aan de recherche van Regio Oost. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte D. door de politie in verzekering gesteld, terwijl de vrouw werd heengezonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Mensen zijn tot het uiterste bereid om te kunnen overleven.Sommige personen zijn beroepscriminelen, maar het merendeel zit met de rug tegen een muur. Ze kunnen geen kant op. Dit komt allemaal door de toxische of vergiftigde politiek van de ndp regering. De veelheid aan misdaden is veelzeggend.
    Kijk, luister als je huis is overstroomt moet je niet alleen het water er weer uit krijgen maar ook de schimmel
    Schimmel zie je nioet direct maar is zijn werk aan het doen
    Jammer zo jammer dat de ndp ons dit heeft aangedaan en als het er op aan komt om verantwoording af te dragen dan zijn ze foetsie net als boefdraad
    A mang kiri a torie aldus juriste mevrouw Dijk Silo
    Ma hij is nie de neige die vlucht , wat dacht je van de veroordeelde onschuldige🤪🤪🤪moordenaar die ook op de vlucht is geslagen.
    Tsja vluchten veroordeeld worden en dan ontkennen Dat kan alleen ndp zijn


    Maak melding
  2. @RobG 7 februari 2024 Bij 17:53
    “Mensen zijn tot het uiterste bereid om te kunnen overleven.Sommige personen zijn beroepscriminelen, maar het merendeel zit met de rug tegen een muur. Ze kunnen geen kant op. Dit komt allemaal door de toxische of vergiftigde politiek van de VHP regering. De veelheid aan misdaden is veelzeggend.”

    RobG,
    Ik snap dat het soms moeilijk is om je grieven te onderdrukken, maar dit riedeltje kennen we nu wel!
    Het feit dat sommigen van ons met de rug tegen de muur staan, betekend niet dat men daar hardwerkende mensen mee moet benadelen en ik vind dat je met dit soort bullshit mensen aanleiding geeft tot ongeoorloofde, criminele handelingen. Je zou ook in andere bewoordingen je grieven kunnen uiten, maar dient wel ten alle tijden dit soort wandaden af te keuren. Anders ben je ‘net zo erg’, zoniet erger dan de (spreekwoordelijke) beesten, die je denkt te (kunnen) bestrijden.’


    Maak melding
  3. Huh, zeker a dies verfie eng srefie want mi yere na soso Blakkamang e roof dus kow was a geerie kleursel poeroe na a skieng foe a pa dies want a moes de wang Blakkamang


    Maak melding
  4. Elke dag worden er mensen in verzekering gesteld de cellen die er zijn zijn niet genoeg om ze allemaal vast te houden ,voordeur in achterdeur er weeruit zeker


    Maak melding
  5. Je kunt ook gewoon gaan werken voor je geld ipv te roven en te stelen.
    Dus, om een politieke reden te bedenken dat awaries op roof-tour gaan, is just bullshit!!
    Van ndp-ers zijn we ondertussen gewend dat ze een bekrompen gedachtengang hebben.


    Maak melding
  6. @ 7 februari 2024 Bij 18:32
    Huh, zeker a dies verfie eng srefie want mi yere na soso Blakkamang e roof dus kow was a geerie kleursel poeroe na a skieng foe a pa dies want a moes de wang Blakkamang.

    Dat is niet waar. Het zijn wel voornamelijk de Afro die zich misdragen en roven en stelen en moorden. Dat is een feit maar dat het uitsluitend ‘soso’ Bkakkamang zijn is niet waar en is door niemand gesteld. Jij bent de eerste.
    Berovingen met geweld komt onder Chinezen weinig voor.?


    Maak melding
  7. Het houdt maar niet op. Stelen en nogmaals stelen en beroven ipv te werken. Komt zeker door de huidige regering. Voordat deze regering aantrad werd er in Sur nooit gestolen en/of beroofd. Wat een veilig land was Sur ondanks deze ratten. Afschieten en het vlees doneren aan het arme volk. Ze hebben toch geen eten.


    Maak melding
  8. @Toussaint, ik ben altijd tegen de criminaliteit geweest en vooral als de criminaliteit gericht is tegen onschuldige burgers. Maar een ieder kan ook zien dat de criminaliteit met de dag toeneemt.Elke dag is het raak. Ik vermoed dat een deel van de dagelijkse criminaliteit niet in de media komt. Er zijn, vermoed ik bepaalde krachten actief die helemaal geen belang hebben in een veelheid aan publicaties over de stijgende criminaliteit. Dit kan politiek een averechtse uitwerking hebben. Ik kijk globaal naar de criminaliteitscijfers van de periode voor de regering Santokhi en de periode Santokhi van de afgelopen drie jaren. Statistieken liegen niet. Mensen met een bepaalde vorm van autisme moeten getraind worden om niet alle schuld van de toegenomen criminaliteit in Suriname te verwijzen naar de periode van de regering Bouterse.Het zijn mijn inziens de beleidskeuzes van Santokhi en zijn pseudo experts geweest waardoor de samenleving in een vrije val is terechtgekomen. Deze vrije val kunnen Santokhi en zijn geleerden niet stoppen. Het toxische beleid van Santokhi heeft een dodelijk uitwerking op de samenleving.


    Maak melding
  9. RobG,

    Als ik niets te eten had zou ik eerder bedelen – je krijgt dan echt wel wat – dan anderen beroven en een handicap, een trauma of zelfs de dood bezorgen.
    Maar wie weet, misschien wordt jij een keer de slachtoffer, dan zullen we zien of je nog steeds sympathie zal koesteren voor rovers, dieven en overvallers.


    Maak melding
  10. robje g , jij bent de killer , en van wie hebt jij droplul dat geleerd , natuurlijk van de massamoordenaar ddb , maar robje g , jij als vhp hater zal straks om vergiffenis vragen , of ben jij ook zo’n laffe hond die vlucht net als jou vriend de massamoordenaar ddb en die laffe hond die chinese winkels beroofde en de chinese winkeliers molesteren , robje g , kijk maar uit voor de chinezen , velen zitten in holland


    Maak melding
  11. @RobG 7 februari 2024 Bij 21:58
    “…Deze vrije val kunnen Santokhi en zijn geleerden niet stoppen. Het toxische beleid van Santokhi heeft een dodelijk uitwerking op de samenleving.”

    Dit is nou precies wat ik bedoel met: “Een ‘groter beest’ worden, dan de ‘beesten’ die je probeert te bestrijden!” Jij meent het ’toxische beleid’ van Santokhi te moeten bestrijden door nog meer ‘gif’ eraan toe te voegen. Als je een vrije val van iemand wilt stoppen of de gevolgen daarvan tot het minimum wilt beperken, dan is hem/haar aanzetten tot het toeëigenen van de valscherm van zijn medemens, die hij/zij in de val tegenkomt niet acceptabel! Afgezien van egoïstisch!

    En als men gewond is, dan is men meer gebaat bij een pleister of verband, dan alleen maar een verwijt naar degene die – in jouw ogen – de verwonding heeft toegebracht. De regering Santokhi is nu aan de macht en als je daar iets aan wilt veranderen, dan moet je straks naar de stembus gaan en proberen hem weg te stemmen. Zo werkt dat in een democratische rechtstaat; de meeste stemmen gelden!

    “Try to be a bridge over troubled water, instead of being the one who is troubling the water (all the time)!”


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES