zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBestel een Fernandes pakket online voor jouw mensen in Suriname

Bestel een Fernandes pakket online voor jouw mensen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Via de online shop van Fernandes Express is het al enige tijd mogelijk om snel en simpel boodschappen te doen. Fernandes biedt nu ook diverse basispakketten aan, die direct online besteld kunnen worden voor familie, geliefden en relaties in Suriname. En dat vanuit elke plek op de wereld!

Deze basispakketten brengen een unieke mix van lekkernijen rechtstreeks naar de deur van jouw dierbaren. Van een simpel ontbijtpakket en een large pakket frisdranken, tot verschillende soorten levensmiddelen. Allemaal bijzonder samengesteld waarbij rekening is gehouden met een ieders budget!

Iets te vieren? Misschien een verjaardag, jubileum, feestdag of gewoon zomaar; bestel dan direct online hier via Fernandes Express: vanuit Nederland en hier vanuit Suriname.

Voor het gemak is er aan verschillende betaal opties gedacht. Dit kan middels buitenlandse betalingen (creditcard), iDEAL bankieren, lokale overmakingen, Point of Sale (POS) betalingen en contante betalingen bij aflevering.

De leveringen zullen na de bestelling binnen 48 uur tot aan huis geschieden in groot Paramaribo.

Hulp nodig? Neem contact op met de Fernandes Express klantenservice.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. is fernandes onderdeel van de albert heijn groep geworden? triest… zelfs sinaasappelsap en gepelde tomaten van de appie uit holland? waarom geen enkele lokale producten??


    Maak melding
  2. dit is gewoon altijd een ah initiatief geweest en niet fernandes
    overduidelijk als je naar de producten kijkt
    geld overmaken naar su is slimmer
    alleen gebruiken de surinamers het niet waar je het voor stuurt
    dan zitten ze weer bij suribet te gokken of te zuipen


    Maak melding
  3. fernandes ,een waardeloze firma , of het drank is , is nooit te koop en als er toch is betaal je dubbel , brood is er ook bijna niet , witte puntjes zijn er niet , en moet het brood niet voor 9.00 uur in de winkels liggen , neen mensen ze komen pas laat op de dag , dus de volgende dag is er genoeg , maar dan is het al droogbrood , dan fernandes ijs , is ook een aflopende zaak , fernandes auto’s net zo , deze firma zal suriname ook niet vooruit brengen


    Maak melding
  4. Fernandes wat moet men hiermee. Creamer met cornflakes eten, extra suiker erbij. Soep mix sardine en wat ketjap erbij. Koren mix doperwten mix kaas en extra zout
    Hoe verzinnen ze dit. De rode en groene softdrinks die in hun maag zitten.
    Schande. Zo’n pak zout hou ik 1 jaar, suiker blijft in de verpakking. Ik gebruik honing of zoetstof.
    Hier doe je geen hol mee. Waarom geen brood erbij??


    Maak melding
  5. Fernandes en o.a. Coca Cola, zijn mede-schuldig aan het grote aantal diabetespatiënten in Suriname (en Nederland). Onderzoek heeft uitgewezen, dat een glas cola van 250 ml (25 cl) ongeveer 26 gram suiker bevat. Dat is bijna 7 suikerklontjes. Bij Fernandes-frisdranken schijnt dit zelfs iets meer te zijn. Als met dit combineert met alle andere versnaperingen (koek en zo) dan consumeren Surinamers (en Nederlander, for that matter) kilo’s zoetstoffen per jaar. Fernandes- en andere frisdranken zijn niets anders dan mierzoete kleurstof met een smaakje, waar koolzuurhoudend water aan toegevoegd is.


    Maak melding
  6. @Toussaint 8 februari 2024 Bij 13:29
    ,,Fernandes en o.a. Coca Cola,…”

    PS.
    Het schijnt dat het overmatig gebruik van de ‘light-producten’ ook niet echt goed is voor de gezondheid, daar zij ‘aspartaam’, ‘natriumcyclamaat’, ‘neotaam’, ‘sacharine’ (E 954) en ‘sucralose’, die doorgaans honderden of zelfs duizenden malen de zoetkracht van suiker hebben (en over het algemeen een bittere bijsmaak). Aspartaam, bv. is een kunstmatige zoetstof die ongeveer 200 maal zoeter is dan suiker. Door de grote zoetkracht en de lage energetische waarde voor het lichaam, wordt het vooral gebruikt in zoete frisdranken. Bron: Wiki

    Dus leef gezond, doe alles met mate en gebruik bij voorkeur ‘zero-sugar’ producten.

    Tan bun


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES