zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentStem op Randy Yonce voor zijn plek in Big Brother NL

Stem op Randy Yonce voor zijn plek in Big Brother NL

-

Does Travel - naar Suriname

Vorige maand is alweer de 10e editie van het TV programma Big Brother in Nederland van start gegaan. Het programma is iedere zaterdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL5.

Een van de deelnemers is Randy Yonce van Surinaamse afkomst, uit Amsterdam Zuidoost. In de derde liveshow vandaag zaterdag 3 februari, strijdt hij voor zijn plek in het huis. En jij kunt hem helpen door hier op Randy te stemmen.

Dit seizoen is opnieuw een coproductie tussen het Nederlandse RTL en Play Media en wordt in België uitgezonden door Play4 en in Nederland door RTL 5.

De presentatie is in handen van Geraldine Kemper en Tatyana Beloy. Tijdens dit seizoen is er voor het eerst publiek bij de liveshows. Hiervoor kunnen mensen zich aanmelden via de site van het programma.

Naast de uitzendingen op televisie is er ook een livestream die 24 uur per dag te bekijken in Nederland via Videoland.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Misselijk maken tv van mensen die aandacht tekort komen . En als BN -er snel rijk willen worden . Ga werken zou ik zeggen maar dat is mijn mening . Als mensen zicht voor deze goedkopen entertainment willen uitlenen prima . Maar ga ze niet bij helpen sorry
    Voelt als riool TV prostututie TV


    Maak melding
  2. Is jammer genoeg dagelijks te zien op rtl5 ik kijk niet naar ik kijk niet naar programma’s waarin mensen zich schaamteloos exposen op tv deng e tiki wisi njang sjeng want de beelden blijven voor altijd bestaan.


    Maak melding
  3. Wie is je vader en je moeder Randy, want Yonce is geen suri naam.
    Wie ben je en wat doe je.

    Informatie die nodig is om te stemmen.
    Haal die baard weg, we willen zien wie je bent jonge.


    Maak melding
  4. Big Brother was een waarschuwing voor hoe de overheid zich gaat gedragen.
    Tegenwoordig zijn de mensen zo gehersenspoeld door diezelfde WEF overheid, dat ze alle misselijkmakende WEF ideeën van die gevaarlijke gekken Klaus Schwab en Yuval Harari voor zoete koek slikken.
    Zoals haast verplichte gevaarlijke mRNA vaccins, lockdowns, mondkapjes, handen niet schudden, om de haverklap handen desinfecteren, niezen in je mouw, mondkapjes, avondklok, covid paspoorten, pcr tests, reisverboden enz.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES