dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTienerjongen koopt kleding en schoeisel met gestolen geld

Tienerjongen koopt kleding en schoeisel met gestolen geld

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van Brownsweg heeft deze week een tienerjongen aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor diefstal uit een woning.

Op zaterdag 27 januari werd er uit een woning in het dorp Wakibasu 1, SRD 1.000 en een tablet weggenomen. Echter had dat de benadeelde met betrekking tot de diefstal geen aangifte gedaan, meldt de politie van Regio Midden Suriname.

Op woensdag 31 januari was de benadeelde bij Fargo’s place en merkte ze op dat een groep mannen een jeugdige aan de tand voelde omtrent een diefstal die hij vermoedelijk had gepleegd.

De tienerjongen ontkende in eerste instantie de diefstal maar gaf daarna toe. De benadeelde die dat hooorde, voegde zich gelijk bij de groep en ondervroeg de jeugdige ten aanzien van de diefstal uit haar woning.

De jongen gaf toe de diefstal thuis bij de benadeelde te hebben gepleegd. Met het weggenomen geld heeft hij kleding en schoeisel gekocht en de tablet heeft hij in onderpand aan een dorpsbewoner gegeven.

Naar aanleiding van het bovenstaande werd de jeugdige naar het politiebureau overgebracht waarbij de benadeelde meteen aangifte deed.
De gekochte kledingstukken zijn in beslag genomen, echter is de dorpsbewoner die de gestolen tablet als onderpand bij zich heeft niet achterhaald.

De zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken voor verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. De President zal nu echt moeten ingrijpen bij het ministerie van Justitie en Politie. De criminaliteit en burgerlijke wanorde neemt alsmaar toe. Ook in het verkeer. De mentaliteit van de Surinamer brokkelt af, we worden steeds meer asocialer.


    Maak melding
  2. Misschien had hij het gewoon eerst geleend
    Hij is wel stom geweest, hij had moeten vluchten. Natuurlijk wel eerst zeggen dat je je hoof zal buigen voor de rechters


    Maak melding
  3. Laat maar gaan, hij loop stage voor later! Voorlopig moet
    hij veel oefenen hij is gezakt voor de examen. Tenslotte is
    hij nog een tiener, als hij straks volwassen is wordt hij een
    meester ”inbreker.” waar je U tegen moet zeggen. Brownsweg
    het is gewoon een ” lontoe ” édé, of te wel een blauwkop!

    sari tori

    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES