vrijdag, mei 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVakantieganger uit Nederland in woning beroofd door vier mannen

Vakantieganger uit Nederland in woning beroofd door vier mannen

-

Does Travel - naar Suriname

Een 68-jarige man is dinsdagavond in een woning aan de Sandrastraat in Paramaribo beroofd door vier mannen. Het slachtoffer dat uit Nederland komt en met vakantie in Suriname vertoeft, heeft geen noemenswaardig letsel opgelopen tijdens de beroving.

Waterkant.Net sprak met een neefje van het slachtoffer. Hij gaf aan dat zijn oom over drie dagen weer naar Nederland vertrekt en gisteren lekker op balkon zat te chillen, toen hij plotseling door twee onbekende mannen onaangenaam werd verrast.

De vakantieganger werd direct onder schot gehouden en werd in de woning gebracht waar nog twee andere gemaskerde mannen via de achterzijde het huis waren binnen getreden. Terwijl de toerist onder schot werd gehouden werd de woning door de andere mannen overhoop gehaald.

Nadat de mannen 900 euro, halskettingen, een armband en een mobiele telefoon buit hadden gemaakt, hebben ze de plaats verlaten.

De politie werd gealarmeerd en ging ter plaatse voor onderzoek. Van de vier mannen ontbreekt nog elk spoor. De Surinaamse politie heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
  1. @ slachtoffer van roofoverval 31 januari 2024 Bij 13:21
    Laat me raden. Vakantieganger is gladharige en rovers ……? drie x raden.

    Die rovers zijn van de partners van die nep gladharigen. Die knappe vrouwen weet je.


    Maak melding
  2. Maar @Panli: dit is hun werk ze hebben er een dagtaak aan en werken in ploegendiensten. Hun dienstauto’s zijn meestal/altijd van het merk Toyota en hun werkkleding is zwart met bijbehorende gezichtsbedekking. Vul zelf maar verder in/aan…


    Maak melding
  3. Duizend undercover politie-agenten met blauwdruk….gericht schieten bij heterdaad, klarie torie. Schakel ze één voor één voor altijd uit.
    CHAN….je bent oud politie geweest. Set kong !


    Maak melding
  4. Niet goed te praten dat dit soort zaken zich voordoet in ons geliefd Su, maar waarom zou Su zo uniek zijn en waarom zoveel ophef? Lees de krant in Georgetown, Port of Spain, Belem en Willemstad. Gewoon een wereldprobleem.


    Maak melding
  5. Ik zou alle mensen af raden om op dit moment naar Suriname te gaan met Vakantie. De regering doet bijna niks aan de criminaliteit, de minister heeft steeds over middelen. Minister u heeft geen middelen nodig om de straffen te verhogen, het enige wat moet gebeuren is de wetten aanpassen of veranderen. Voor inbraak /roven minimaal 15 jaar invoeren.


    Maak melding
  6. Dat betekent 15 jaar lang gratis vreten over de rug van de belasting betalers verder geen toegevoegde waarde voor de staat.
    Dus gewoon bij heterdaad gericht door de billen knallen, je mag mijn zoon, vader of wie dan ook zijn.
    Ben fel tegen gevangenisstraffen. Deze hardleers als ze eruit komen dan beginnen ze van vooraf aan.
    Water naar Cola kriki-jie dragen


    Maak melding
  7. Ach ben je levensmoe, ga op vankantie naar Suriname. Wij garanderen u dat u onderschot wordt gehouden, mishandeld en beroofd. En als het niet mee zit komt er een einde van u leven. Alles in een pakket. En wij zittrn te verkondigen dat we Suriname toeristvriendelijker willen maken. Mi mars papa. Ik zou zeggen tang gwe foe Su.


    Maak melding
  8. In heel veel landen wordt toeristen extra goed bescherm, behalve in Suriname. De regering in Suriname is meer bezig om zich zelf en eigen familie leden goed te beschermen. Toeristen zijn visite kaart van het land.


    Maak melding
  9. Het is echt een drama. Ook de Surinamers zijn jammer genoeg slachtoffers. Wellicht dat de politie meer preventief moet patrouilleren als afschrik effect en nog beter gericht schieten indien nodig. Dat zal die tuig van de richel leren. Hopelijk breekt de dag snel aan, dat deze regering Veiligheid hoofd prioriteit maakt.


    Maak melding
  10. Goedzo. Gisteravond om 7.45pm werd er in een woning van een raadsman op ern inbreker geschoten aan de libanonweg te lelydorp en het jammerlijke ervan is dat die inbreker niet dood is. Dus lelydorpers, opletten en schiet die f#%*^k inbrekers dood in jullie woning aub en dan komen ze niet terug want na een paar maanden komen ze uit de cel en komen terug met versterking. Schiet ze gewoon dood met een vuurwapen, al dan niet gedekt. Het is zij of jij. Check gfc nieuws!


    Maak melding
  11. Leny 31 januari 2024 Bij 16:11
    Geweldig mooi visite kaartje voor dit prachtig mooi land SURINAME…….
    Leny wanneer ben jij voor het laatst in Suriname geweest , het woord mooi is nu niet meer , Suriname is een vies land geworden , overal waar je heen gaat is gewoon vies , in Paramaribo of je in zuid of noord gaat , een en al viezigheid , huisvuil en troep in de bermen , en ze verbrandden het ook , de mensen worden vergiftigd door die pyromanen , Suriname wordt een grote vuilnisbelt , en dan de criminaliteit , die loopt de spuigaten uit , en ze grijpen niet in , zeer zwakke politie en justitie apparaat , er zijn hier advocaten die de criminelen zo vrij krijgen , bij het OM en het HOF zitten nog vele rotte appels , en dat veroordeelde moordenaars gewoon kunnen vluchten , wij zeggen tegen familie en kennissen kom niet naar Suriname , en toeristen je kunt beter een ander vakantie land zoeken , hier wordt je niet beschermd


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES