zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentJAYH live op R&B Legends zaterdag 2 maart in Amsterdam

JAYH live op R&B Legends zaterdag 2 maart in Amsterdam

-

Does Travel - naar Suriname

Zaterdag 2 maart 2024 pakt het grootste, gezelligste maar vooral volwassen (28+) R&B Caribbean Oldskool evenement van Nederland grootst uit tijdens de eerste editie van 2024. De organisatie kon het niet laten om bezoekers te trakteren op een waanzinnig optreden van eigen bodem.

Deze Legend heeft geen introductie nodig want hij heeft talloze hitjes op zijn naam staan waaronder: 𝑴𝒊𝒋𝒏 𝑨𝒍𝒍𝒆𝒔, 𝑽𝒐𝒍𝒈𝒆𝒏𝒅𝒆 𝑺𝒕𝒂𝒑, 𝑶𝒈𝒆𝒏 𝑫𝒊𝒄𝒉𝒕, 𝑴𝒊𝒋𝒏 𝑩𝒂𝒃𝒚, 𝑨𝒍𝒍𝒆𝒆𝒏 𝑱𝒊𝒋, 𝑽𝒂𝒏 𝑴𝒊𝒋, 𝑮𝒚𝒎𝒏𝒂𝒔𝒕𝒊𝒆𝒌, 𝑪𝒍𝒂𝒊𝒎𝒆𝒏, 𝑹𝒆𝒂𝒍 𝑳𝒐𝒗𝒆, 𝑴𝒐𝒐𝒊𝒆 𝑫𝒂𝒈 en ga zomaar maar door. R&B Legends invites niemand minder dan superster 𝑱𝑨𝒀𝑯 live on stage.

Naast een geweldige show van 𝑱𝑨𝒀𝑯 kan je genieten van de heerlijkste 80s, 90s & 00s R&B – CARIBBEAN & OLDSKOOL verspreid over 3 zalen met hitjes van: 𝐉𝐨𝐞, 𝐊𝐞𝐢𝐭𝐡 𝐒𝐰𝐞𝐚𝐭, 𝐉𝐚𝐡𝐞𝐢𝐦, 𝐓𝐋𝐂, 𝐉𝐚𝐫𝐮𝐥𝐞, 𝐀𝐬𝐡𝐚𝐧𝐭𝐢, 𝐊𝐞𝐢𝐬𝐡𝐚 𝐂𝐨𝐥𝐞, 𝐔𝐬𝐡𝐞𝐫, 𝐌𝐨𝐧𝐭𝐞𝐥 𝐉𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧, 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤𝐬𝐭𝐫𝐞𝐞𝐭, 𝐉𝐚𝐠𝐠𝐞𝐝 𝐄𝐝𝐠𝐞, 𝐋𝐚𝐮𝐫𝐞𝐧 𝐇𝐢𝐥𝐥, 𝐃𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐲’𝐬 𝐂𝐡𝐢𝐥𝐝, 𝐒𝐞𝐚𝐧 𝐏𝐚𝐮𝐥, 𝐌𝐢𝐬𝐬𝐲 𝐄𝐥𝐥𝐢𝐨𝐭, 𝐅𝐚𝐭 𝐉𝐨𝐞, 𝐉𝐨𝐝𝐞𝐜𝐜𝐢, 𝐃𝐫𝐮 𝐇𝐢𝐥𝐥, 𝐀𝐦𝐞𝐫𝐢𝐞, 𝟏𝟏𝟐, 𝐁𝐫𝐚𝐧𝐝𝐲, 𝐆𝐢𝐧𝐮𝐰𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐦𝐨𝐫𝐞.

LOCATIE
Zaterdag 2 maart 2024 opent Westerunie te Amsterdam 3 zalen voor het grootste, gezelligste maar vooral volwassen R&B Oldskool evenement van Nederland. Voor de nieuwe bezoekers is het van belang om te weten dat Westerunie een imposante locatie is midden in één van de mooiste parken van Amsterdam (Westerpark). Parkeren is alleen mogelijk rondom het park of in de dichtbijgelegen Parkeergarage

LEEFTIJD | DRESSCODE | ZALEN
Vanaf 2024 zal de organisatie de puntjes op de i gaan zetten als het gaat om leeftijd en kledingvoorschriften. Er zal een nieuwe (extra) deurhost aanwezig zijn die bij twijfel jouw leeftijd zal controleren. Tevens zal zij de kledingvoorschriften ook voor haar rekening nemen. R&B Legends is toegankelijk vanaf 28 jaar en de dresscode voor de avond is Classy with Style.

Area I: R&B Legends | Area II: Caribbean Legends | Area III: Oldskool Legends

BELANGRIJKE INFORMATIE
Alle voorgaande edities waren stijf uitverkocht, wij hebben veel Legends moeten teleurstellen. Dus wacht niet op het laatste moment voor het bemachtigen van jouw ticket want uitverkocht=uitverkocht.

𝓢𝓮𝓮 𝔂𝓸𝓾 @ 𝓽𝓱𝓮 𝓑𝓲𝓰𝓰𝓮𝓼𝓽 𝓡&𝓑 𝓞𝓵𝓭𝓼𝓴𝓸𝓸𝓵 𝓔𝓿𝓮𝓷𝓽 𝓯𝓻𝓸𝓶 𝓣𝓱𝓮 𝓝𝓮𝓽𝓱𝓮𝓻𝓵𝓪𝓷𝓭𝓼

★ Datum: zaterdag 02 maart 2024
★ Locatie: Westerunie, Westerliefde & Westergasterras
★ Adres: Klönneplein 6, 1014 DD Amsterdam
★ Tijd: 22:00 uur t/m 05:00 uur (toegang tot 03:30 uur)
★ Parkeergelegenheid rondom Westerpark
★ Tickets: https://www.club-classic.nl/tickets/
★ Online shop: https://eventix.shop/yag9q7xd
★ Website: www.club-classic.nl
★ Insta: clubclassic
★ Facebook: www.facebook.com/clubclassic.nl
★ Info Tel & WhatsApp: 06-14915133

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES